Vrsna doktorka, još bolja domaćica: Zavirite u raskošnu kuću Katarine Bajec FOTO

Vrsna doktorka, još bolja domaćica: Zavirite u raskošnu kuću Katarine Bajec FOTO

Autor: | 13/06/2023

0

Dom Katarine Bajec uređen je sa puno pažnje

Omiljena „televizijska doktorka“ Katarina Bajec, autorka porodične emisije o zdravlju „Zdravo misli“, specijalista je oftalmologije, a vrstan lekar je i njen suprug Đorđe Bajec, čuveni hirurg.

Instagram

 

Doktorka Bajec pleni pažnju stručnim razgovorima, praktičnim savetima, otmenim držanjem i izuzetnim modnim stilom.

Pročitajte: Dnevni jelovnik Katarine Bajec - Omiljena doktorka sa malih ekrana izgleda besprekorno, ovo je njena tajna

Podjednako interesovanje privlači i svojim Instagram objavama, u kojima prikazuje kako provodi slobodno vreme posle napornog radnog dana, a tako ujedno širom otvara vrata svog doma uređenog sa mnogo pažnje, ljubavi i ukusa.

Instagram

 

Katarina i Đorđe Bajec imaju sina Filipa, ali i decu iz prethodnih brakova ‒ Đorđe je otac Andrije i Dušana, dok Katarina ima sina Jovana.

Pročitajte: Čestitamo - Katarina i Đorđe Bajec oduševili, fotografija otkrila najlepše vesti

Po svemu sudeći svi se odlično slažu, a kada su na okupu, vreme provode u prostranom dnevnom boravku, gde su u prvom planu kožna garnitura i masivan niski sto.

Instagram

 

Brojna umetnička dela na zidovima, ukrasne lampe i dekorativni detalji prostoriji daju dašak luksuza, dok beli kamin u kojem tokom hladnih dana pucketa vatra doprinosi osećaju ušuškanosti.

Instagram

 

Instagram

 

Miljenik porodice, najmlađi Filip, ima svoje malo carstvo ispunjeno igračkama, a uz njega je obavezno i kućni ljubimac Bruno, koji je uvek raspoložen za druženje i igru.

Instagram

 

Instagram

 

Katarina Bajec je odličan doktor, sjajno se snalazi pred kamerama, a nisu joj strani ni kućni poslovi. Da je vrsna domaćica vidi se i po bogatoj trpezi koju priprema za svoju devojačku slavu, Svetog Nikolu.

Instagram

 

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti