Legendarna Radmila Živković 8 godina nije stala pred kamere, ovo je razlog: Neću nikoga da uznemiravam...

Legendarna Radmila Živković 8 godina nije stala pred kamere, ovo je razlog: Neću nikoga da uznemiravam...

Autor: | 13/06/2023

0

Radmila Živković godinama nije stala pred kamere

Uprkos raskošnom glumačkom talentu Radmile Živković (70) nema u filmovima i serijama novijeg datuma. Od poslednje klape sitkoma „Ulica lipa“ 2015. nije stala ispred kamera, niko je ne zove, mada se u Srbiji godišnje prosečno snima desetak filmova i dvostruko više serija.

Boško Karanović

 

Pročitajte: Ćerka Radmile Živković zabrinula javnost, hitna pomoć zakazala - Nemam snage...

 

‒ Verovatno im ne odgovaram. Ali i ne želim da se pojavljujem jer je ogromna degradacija profesije. Mnogima ne bih dala ni da prodaju šargarepu na kvantaškoj pijaci, a ne da se bave produkcijom i snimanjem. Nažalost, dosta naših glumaca pristaje na takve uslove jer ih je previše. Na stotine ih završi fakultet svake godine i treba nekako da se izbore za svoje mesto – ispričala je Radmila za novi broj magazina Gloria.

ATA Images

 

‒ Nisam alavica, ne tražim mnogo, i neću nikoga da uznemiravam. Uvek sam imala budalastu ideju da svi mi radimo svoj posao, glumci, reditelj, dramaturg... Zvaćeš zato što ti trebaju najbolji. Da li treba nekoga da vučem za rukav i pitam: „Ej, da li me vidiš?“ Ne. Izvolite, igrajte se koliko hoćete, ja se u međuvremenu igram sama sa sobom. Živim prilično skromno i nemam te fantazije da mi je potrebno sve – zaključila je slavna glumica za magazin Gloria.

Boško Karanović

 
 

Podsetimo, ćerka Radmile Živković, glumica Bojana Bambić, nedavno je zabrinula javnost uznemirujućom objavom na Instagramu.

 

„Svim zaposlenima u hitnoj (ne)pomoći želim da njima i njihovim članovima porodice neko pomogne kao što oni pomažu drugima. Nemojte me pitati šta je bilo, nemam snage da objašnjavam“, napisala je Bojana na popularnoj društvenoj mreži. Očekivano, javnost se odmah zabrinula za zdravlje njene majke.

Instagram

 

Pročitajte: Da li se ovako ide na prijem kod predsednika? Pogledajte kako se Radmila Živković obukla za državnu svečanost FOTO

Slavnu glumicu, koja je u januaru proslavila jubilarni sedamdeseti rođendan, poslednji put u javnosti videli smo za „Dan državnosti“, kada joj je predsednik Vučić uručio „Sretenjski orden“.

Boško Karanović

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti