Kako je puklo estradno kumstvo Goce Tržan? Zbog njega je doživela najveći skandal u karijeri, kum je ispao "dugme"

Kako je puklo estradno kumstvo Goce Tržan? Zbog njega je doživela najveći skandal u karijeri, kum je ispao "dugme"

Autor: | 09/06/2023

0

Goca Tržan progovorila o najvećem skandalu u svojoj karijeri

Pevačica Goca Tržan 2001. godine bila je u centru pažnje javnosti zbog svog momka koji je navodno otkupio sve karte za njen koncert u Sava Centru kako bi samo njemu pevala.

Iako je izvesno vreme nakon tog događaja, Gocin bivši menadžer Gane Pecikoza izjavio da je čuveni koncert za jednu osobu bio marketinški potez, pevačica je pre nekoliko godina iznela svoje tvrdnje da je to zaista bio ljubavni gest.

Pročitajte: Punačka mlada očiju punih suza - Ovako je Goca Tržan izgledala na venčanju sa Ivanom Marinkovićem FOTO

ATA Images

 

Naime, Pecikoza je rekao da su zapravo bila zakazana dva koncerta, a pošto se prvi loše prodavao, on i Goca su se dogovorili da obmanu javnost.

"Da je to istina, mislim da je novinarski posao da odeš u Sava Centar i da pitaš kada su skonjene karte za Sava Centar, za prvi dan. Karte za prvi dan Sava Centra sklonjene su dva dana posle zakazivanja koncerta. Toliko o marktinškom triku", rekla je Goca u emisiji Iz profila na Grand televiziji.

Pročitajte: Bože, hvala ti! Goca Tržan danas je najsrećnija žena na svetu, iz porodičnog doma stigla objava koja će vas rasplakati FOTO

ATA Images

 

Pevačica je objasnila zašto takav potez njoj u tom momentu nije trebao.

"U tom trenutku ja sam izdala album Želim da se promenim. Radila sam utorak, sreda, četvrtak, petak, subota i uopšte mi nije bio potreban nikakav marketinški trik. To je uradio neko za mene. Za mene kao ženu", objasnila je Goca u emisiji.

Gane Pecikoza i Goca Tržan prekinuli su saradnju nakon njegovih izjava o navodnom marketinškom potezu pevačice. Pecikoza je Goci bio menadžer, ali i kum.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images