Lepa na mamu, ali ima oči na tatu: Ćerka Sergeja Milinkovića Savića raste u preslatku devojčicu FOTO

Lepa na mamu, ali ima oči na tatu: Ćerka Sergeja Milinkovića Savića raste u preslatku devojčicu FOTO

Autor: | 09/06/2023

0

Ćerka Sergeja Milinkovića Savića je preslatka

Braća Milinković Savić privukla su veliku pažnju tokom Svetskog prvenstva u Kataru, kada su fudbaleri branili boje Srbije na jednom od najvećih sportskih događaja na svetu. Interesovanje za njihove privatne živote je tada poraslo, a javnost je posebno bila raznežena kada se saznalo da je stariji brat Sergej postao otac maloj Irini.

Guliver Getty Images

 

Zanimljivo je što se u trenutku kada je Sergejeva verenica Natalija Ilić bila u porodilištu fudbaler nalazio na drugom kraju sveta za potrebe takmičenja. Prizori kad se vratio kući i prvi put zagrlio svoju ćerkicu otopili su i najtvrđa srca.

Pročitajte: Ovo je najlepša slika koju ćete danas videti - Sergej Milinković Savić u prvoj šetnji sa ćerkom Irinom FOTO

Instagram

 

Sada je Sergej pokazao kako je Irina porasla i moglo bi se reći da je tatina princeza. U selfiju koji je objavio na društvenim mrežama, tata i ćerka leže na stomaku i smeškaju se gledajući u kameru telefona, i svi su primetili da mala baš liči na mamu. Doduše, iako je "povukla" na mamu najviše, mala Irina ima tatine oči, i nema sumnje da će da poraste u preslatku devojčicu.

Pročitajte: Snažna simbolika! Golman Vanja Milinković Savić na vratu istetovirao oči, oduševićete se kad čujete čije su FOTO

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti