Infarkt mu je uzeo brata, a onda je i njega pogodio: Nele Karajlić jedva preživeo

Infarkt mu je uzeo brata, a onda je i njega pogodio: Nele Karajlić jedva preživeo

Autor: | 07/06/2023

0

Nele Karajlić doživeo je infarkt pre 12 godina, posle niza teških životnih trenutaka. Ratne godine ostavile su dubok trag na frontmenu grupe „Zabranjeno pušenje“, a nagomilani stres bio je okidač za probleme sa srcem.

Jovanka Bojković

 

– Moja prava bol za Sarajevom, bila je ta prva nakon izbora, kada sam shvatio da ovo vodi katastrofi. Takođe, imamo i familijarnu crtu, jer moj brat nije preživeo infarkt. Tu nam je slaba tačka – ispričao je Karajlić u emisiji „Preživeli“ na „K1“ televiziji.

Nele ne krije da je na zdravstvene probleme delom uticao i neuredan način života koji je godinama vodio.

Pročitajte: Da li mi to dobro vidimo? Nataša Ninković u prisnom zagrljaju OVOG poznatog muškarca, muža ni na vidiku (FOTO)

K1 TV screenshot

 

‒ Ono što je sigurno najviše uticalo na moj srčani problem je način života koji sam vodio. Radili smo godišnje između sedamdeset i devedeset koncerata. Stalno si menjao gradove, putovalo se. Dođeš i u situaciju kada počneš da misliš da ništa ne može bez tebe i onda u potpunosti gubiš kontrolu nad sobom. Ja sam bio osnivač, frontmen i lider jednog benda i imao sam taj osećaj moći. Trebalo je malj da me „opali“ u srce da shvatim da nisam svemoguć. Godinu dana pre infarkta svi su mi govorili da izgledam kao leš.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti