Brak Vesne Trivalić decenijama intrigira javnost, oduševićete se kad čujete ko joj je bio kum na venčanju FOTO

Brak Vesne Trivalić decenijama intrigira javnost, oduševićete se kad čujete ko joj je bio kum na venčanju FOTO

Autor: | 06/06/2023

0

Kum Vesne Trivalić je poznati glumac

Prošlo je tri decenije otkako su nas Nikola KojoVesna Trivalić očarali u filmu “Mi nismo anđeli”, gde su igrali momka i devojku, a njihove replike i danas se često citiraju.

youtube printscreen

 

Dvoje velikih glumaca tada su postali nerazdvojni prijatelji, a dodatno ih je vezalo i kumstvo koje datira od 2001. godine. Naime, kada se Vesna udala za estetskog hirurga Nenada Pandurovića, Nikola joj je, kako u šali kaže, bio “kuma” na venčanju.

Pročitajte: Ovo je sin Vesne Trivalić - Nikola je završio prestižne škole, živi u dve države i nimalo ne liči na slavnu majku FOTO

Ata Images

 

Jedna od naših najcenjenijih glumica nakon udaje se preselila u Dubai, gde se posvetila porodičnom životu – suprugu i sinu Nikoli. U Beograd je retko dolazila, a pauzu u karijeri prekinula je upravo na Kojinu molbu.

Vesna se 2012. vratila u Srbiju kako bi igrala u seriji “Nadrealna televizija”, Neleta Karajlića i Nikole Koja. Zatim je usledio poziv da prihvati ulogu u rediteljskom prvencu svog kuma, filmu “Stado”, a gledali smo je i u njegovoj mini-seriji “Čudne ljubavi”.

Pročitajte: Zbog njega je napustila sve: Ovaj ugledni plastični hirurg je suprug Vesne Trivalić (foto)

Promo

 

Iako skoro da ne daje intervjue, niti eksponira porodicu, Vesna Trivalić je nedavno otkrila da su joj suprug i sin najveća podrška.

- Važno mi je da su mi muž i dete uvek tu, da vodim računa o njima, da ih volim, a vole i oni mene.

Inače, Vesnin sin Nikola, koji se zove baš kao i njen venčani kum, stasao je u uspešnog mladića, koji je osnovno školovanje završio u Dubaiu, da bi studije književnosti upisao na univerzitetu u Edinburgu.

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images

Najnovije vesti