Nepregledno imanje i organska bašta: Zavirite u prelepu seosku kuću Ivane Mihić FOTO

Nepregledno imanje i organska bašta: Zavirite u prelepu seosku kuću Ivane Mihić FOTO

Autor: | 05/06/2023

0

Dom Ivane Mihić ušuškan je u seoskom ambijentu

Glumicu Ivanu Mihić odavno nismo videli na malim ekranima, pa ni u medijima, ali zahvaljujući objavama na društvenim mrežama, gde je veoma aktivna, donekle imamo uvid u njen život.

Ćerka Gordana Mihića i Vere Čukić, nakon smrti oca, sa majkom se povukla iz centra grada i život započela u idiličnom seoskom ambijentu.

Instagram

 

- Još pre mog rođenja roditelji su kupili imanje i sazidali kuću, nedaleko od Beograda, u kojoj su živeli poslednjih desetak godina. Kroz ceo moj život tu smo provodili veliki deo leta, a ponekad i zime. Dunav protiče na oko dve stotine metara od kuće te sam se kao dete često kupala i igrala pored vode. Pravila sam kućicu na drvetu, imala svoju družinu po uzoru na neke od omiljenih junaka iz dragih mi knjiga za decu, sa drugarima preko leta zarađivala za džeparac berući voće na okolnim plantažama, vozila bicikl od jutra do mraka, igrala se istraživača po okolnim šumama, s majkom pravila ajvar i džemove, a sa ocem pomagala komšiluku kada se peče rakija - otkrila je Ivana u razgovoru za Blic.

Instagram

 

Lepe uspomene iz detinjstva učinile su da u zrelim godinama poželi da stan u gradu zameni kućom na selu, gde bez ustručavanja “zasuče rukave”.

- Oduvek sam volela da se bavim vrtlarstvom i uz moju majku, koja je na imanju bila glavni pejzažni arhitetka, bila sam sa tatom izvođač radova. Komšije su me hvalile, a ja uživala u tome da tati vredim kao tri sina.

Pročitajte: Razveo se, zasnovao novu porodicu i sreću pronašao na Zlatiboru - Ovako izgleda prelepi planinski dom Mašana Lekića FOTO

Instagram

 

Na Ivaninom imanju podjednako je bajkovito i kad zimi sve zabeli, ali i kada sine sunce, a prostrana bašta ozeleni i ispuni se najlepšim cvećem.

“Moj svet. Moja snaga, inspiracija, radost. Mali detalji čine sliku kompletnom”, smatra glumica, koja je životni prostor obogatila brojnim zanimljivim sitnicama, a često kadrove iz kuće podeli i sa pratiocima na Instagramu.

Pročitajte: Skriveno od pogleda - Pogledajte kako izgleda kuća Jovana Memedovića u prirodi, jedan detalj će vas oduševiti (FOTO)

Instagram

 
 

Iako je gluma ustupila mesto poljoprivredi, čini se da se Ivana Mihić ne kaje zbog izbora, šta više. “Stabla smo okrečili, zemlju smo izorali, voće ćemo danas da okopamo i potom nađubrimo, a kad lišće opadne ide zimsko prskanje. Jesenji radovi su neophodni kako bi se proleće spremno dočekalo”, poručila je uz fotografiju svog voćnjaka, a iz svake reči vidi se da je postala prilično iskusna u seoskim radovima.

Pročitajte: Holivudski luksuz usred Beograda - Kuća Harisa i Meline Džinović je gotova

Instagram

 

Benefit života na selu je i taj što nije neophodno ići u prodavnicu kako bi se kupile namirnice za ručak, šta više dve glumice na trpezi svakodnevno imaju nerpskano povrće iz njihove male, ali “pod konac” doterane baštice, gde uzgajaju boraniju, paradajz, salatu, blitvu...

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još