Niz lice Danijele Martinović slivaju se suze radosnice, iz Hrvatske stigle prelepe vesti: Bože, hvala ti! FOTO

Niz lice Danijele Martinović slivaju se suze radosnice, iz Hrvatske stigle prelepe vesti: Bože, hvala ti! FOTO

Autor: | 01/06/2023

0

Danijela Martinović na sceni se pojavila početkom devedesetih, kada je zamenila Ljilju Nikolovsku na mestu pevačice grupe „Magazin“. Iza nje su i uspešna solo karijera, i mnoštvo hitova, i bezbroj koncerata, ali, kada se pomene ime simpatične splitske pevačice, nekako se obavezno tu pojavi i Petar Grašo. Čak i sada, kada više nisu zajedno. Jasno nam je da je priča dugo trajala, sa 24 godine možda i predugo za šou-biz uslove.

Pročitajte: Neko sa 25, a neko u 51. godini - Danijeli Martinović osmehnula se najveća sreća, evo šta ju je odalo FOTO

Danilo & Sharon

 

Zašto su se rastali i kako je moguće da sa tolikim stažom nikada nisu ozvaničili ljubav, samo su neke od tema i pitanja koje se iznova oživljavaju i stavljaju pod lupu. Odgovore ćemo možda dobiti u novoj knjizi Danijele Martinović, svojevrsnim memoarima, koji su upravo objavljeni u Hrvatskoj.

“Kada bi jedna jedina reč, misao ili rečenica iz ove knjige dotakla vaše srce, donela vam utehu, radost, spoznaju, inspiraciju, mir... biću najsrećnija - to je moja najveća nagrada!

Hvala mom mentoru Branislavu Glumcu, hvala što si bio tvrdoglavo uporan i nepopustljiv dok sam se branila neodlučnošću. Hvala ti što si bio nežan i ohrabrivao me dok sam prolazila neosvetljenim, nepoznatim tunelima svojih sumnji.

Hvala mojoj porodici, vi ste moja sigurna luka u kojoj se mogu vezati nakon svih mora koja sam isplovila i još mnogih kojima ću ploviti.

Hvala svakoj pojedinoj osobi koja je na bilo koji način deo mog života.

Hvala, Bože, glas tvoje tišine u meni je najglasniji. Vaša Danijela”

Pročitajte: Ljubavni život Danijele Martinović - Grašo joj je slomio srce posle 24 godine, a s ovim pevačem borila se za crkveno poništenje braka

Promo

 

Inače, ovo nije prvo književno delo splitske pevačice. Godine 2016. objavila je „Šalabahter života“, motivacione poetske zapise koje je svojevremeno opisala kao „mali povez ljubavi“.

U najemotivnijem delu pod nazivom „Neuručena pisma“ pop zvezda obraća se svom nerođenom detetuMrvici, kako ga zove u stihovima.

Majčinstvo je za mene prilično teška i lična tema, a, s druge strane, s obzirom na to da sam pevačica, vrlo je javna. Ponekad mi takvi naslovi o mom neostvarenom majčinstvu zvuče i izgledaju tako prostački i nekorektni. Zato sam u ranjivim trenucima emotivne ekspanzije počela da pišem, da pričam priču u jednom obliku u kome se obraćam nerođenom detetu, svojoj Mrvici. Znate, one duge noći kada imate osećaj da nemaju ni početak ni kraj, osećaj da ćete ostati večno zaglavljeni u pukotini vremena. Želela sam da joj ispričam sve iz prvog lica jednine. Dete je moja velika želja, to nikad nisam krila, ali to se iz nekog razloga još nije dogodilo. Nisam odustala od toga da budem majka, ali sam isto tako prihvatila činjenicu da ću moći da budem sretna iako se to nikad ne dogodi – ispričala je Danijela.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti