Detalji tajnog krštenja malog Krstana: Veljko usred proslave pozvao Anastasiju, emotivan trenutak snimile kamere VIDEO

Detalji tajnog krštenja malog Krstana: Veljko usred proslave pozvao Anastasiju, emotivan trenutak snimile kamere VIDEO

Autor: | 31/05/2023

0

Krštenje malog Krstana Ražnatovića, za razliku od ostalih proslava u ovoj porodici, prošlo je bez pompe i velikog broja zvanica. Na spisku su se našli samo najuži članovi porodica i prijatelji, a Bogdana i Veljko proslavu su upriličili u jednom poznatom beogradskom restoranu.

Pročitajte: Prva fotografija Krstana Ražnatovića - Bogdana i Veljko u punom sastavu izašli u šetnju FOTO

Blic TV printscreen

 

Kako mediji prenose Krstan je kršten na Spasovdan, samo dva dana nakon što je njegova tetka Anastasija proslavila  25. rođendan zajedno sa izabranikom fudbalerom Nemanjom Gudeljom koji joj je priredio nestvarno iznenađenje u Sevilji, gde mladi par živi već neko vreme.

Kako se može videti na snimku sa intimne ceremonije, Veljko je u jednom trenutku pozvao Anastasiju kada joj je zajedno sa sinom Željkom čestitao rođendan, a ona se vidno raznežila i poslala poljubac obojici.

Pročitajte: Anastasija doživela tužnu sudbinu svoje majke - Ceca mesec i po dana pred svadbu izgubila bebu

Blic TV printscreen

 

Nažalost, nekoliko dana kasnije stigla je tužna vest, a saopštio je Anastasijin Nemanja. Ona je izgubila bebu.

“Podelili smo sa vama lepe vesti i bili ste svim srcem, čestitkama i porukama uz nas. Nažalost, sada imamo loše vesti, ali znamo da ćemo imati vašu podršku i razumevanje da o tome ne želimo da pričamo. Na našu veliku žalost, Anastasija i ja smo izgubli našu bebu. Ovo je bolan trenutak za nas, ali naša ljubav će i ovo pobediti. Hvala na razumevanju”, napisao je Gudelj na Instagram profilu, nakon čega su se povukli iz javnosti.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još