Bosanski Versaj: Zavirite u luksuznu kuću gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića FOTO

Bosanski Versaj: Zavirite u luksuznu kuću gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića FOTO

Autor: | 31/05/2023

1

Kuća Draška Stanivukovića je kao iz filma

Kada je ušao u politiku Draško Stanivuković imao je samo 18 godina, najmlađi je izabrani poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske, ali je i najmlađi čovek na čelu Banja Luke ikada.

Privatni život Draška Stanivukovića bio je na udaru medija i pre nego što se prošle godine pročulo da je u vezi sa Tanjom Savić, sa kojom je u međuvremenu i raskinuo. Njegova porodična kuća u naselju Petrićevac, kažu upućeni, vredi nekoliko miliona evra, što je tema na koju gradonačelnik ima samo jedan odgovor – sve je pošteno zarađeno.

Pročitajte: Zgodan, pa još gradonačelnik - Snežana Dakić otvorila čakre poznatom političaru (foto)

Privatna Arhiva

 

Stanivukovići se decenijama uspešno bave privatnim biznisom, a sve što su zaradili uložili su u luksuznu nekretninu okruženu dvorištem nalik na park, u kojem se mogu videti klupe, fenjeri, ali i umetničke skulpture, pa i fontana.

Pročitajte: Maštala o venčanju, SNOVI SE SRUŠILI - Draško Stanivuković Tanji preko OVOGA nije mogao da pređe, rekao KRAJ

Nova.rs printscreen

 

Raskošne polukružne stepenice vode do ulaza u vilu, koju nazivaju i “bosanski Versaj”, a iza zatvorenih vrata su: kristalni lusteri, podne pločice sa detaljima od čistog 24-karatnog zlata, unikatni nameštaj, umetničke slike, bogata biblioteka, brojne ikone...

Nova.rs printscreen

 

Kao mali, Draško je obožavao “Titanik”, pa je u kući napravio repliku stepeništa iz čuvenog filma, kao i jednog stola, koji je svoje mesto našao u radnoj sobi. U kući postoji i odlično opremljena mini teretana, a posebnu pažnju privlači trpezarijski sto za kojim se bez muke može smestiti školsko odeljenje.

Pročitajte: Draško Stanivuković doživeo saobraćajnu nesreću, policija na terenu

Nova.rs printscreen

 

Nova.rs printscreen

 

Nova.rs printscreen

 

Vrata gradonačelnikovog doma otvorena su za sve dobronamerne ljude. Pod njegovim krovom je, bez ikakve nadoknade, fotografisano na desetine matura, rođendana, svadbi, a snimljeno je i tri spota.

Nova.rs printscreen

 

 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs Privatna Arhiva

Slične Vesti