Potresna ispovest Suzane Mančić: To je bio samo moj bol!

Potresna ispovest Suzane Mančić: To je bio samo moj bol!

Autor: | 13/10/2020

0

Omiljena loto devojka, Suzana Mančić ispričala je potresan detalj iz svog života. Iako uvek vedra i harizmatična, Suzana je prolazila kroz izuzetno težak period. Iako danas ima dve prelepe ćerke Teodoru i Nataliju Kunić, borba za majčinstvo za nju nije bila laka.

Suzana Mančić nedavno je gostovala u jednoj emisiji, a kada se voditeljka osvrnula na gubitak manekenke Krisi Tajgen, koja je bol nakon gubitka deteta podelila javno na društvenim mrežama, Suzana je imala svoj komentar.

- Ja sam doživela istu situaciju. Sećam ga se i sećaću se celog života, ali ne bi volela ovakvu vrstu dokumenta. Rodila sam dete koje nije preživelo. Možda nije trebalo ovo da kažem. Gde leži nas šest žena, gde dolazi poseta, nose šerpice, hranu, tetke, strike, babe, i kažu: "Vidi Suzana Mančić", to je isto kao društvene mreže, a to je bio samo moj bol - ispričala je voditeljka.

Pročitajte: Suzana Mančić postala penzionerka - Ništa se neće menjati, samo ću se malo manje pojavljivati

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Suzana Mancic (@suzanamancicofficial) on Oct 5, 2020 at 12:17pm PDT


Naime, iako danas ne bi volela da je na to podseća bilo šta, u tom trenutku, kada je proživljavala svoju najveću bol, ljudi su u nju uperili prst i to je bio teret popularnosti.

U jednom intervjuu za naš magazin Suzana je govorila o potresnoj borbi, koju je godinama prolazila, pre nego što je rodila svoje prelepe ćerke.

-Bio je to istinski hod po mukama. Ali, činjenica je da je žena satkana da bude jaka, da rađa i da gubi. Bilo mi je nepojmljivo da ja, koja sam oduvek bila zdrava, izgubim bebu prvi, pa drugi, a onda i treći put. Doktori su mi rekli da sam svaki put nosila dečaka - ispričala je Suzana.

Pročitajte: Suzana Mančić uznemirena - Neprijatnost zbog koje sam se obratila policiji

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Suzana Mancic (@suzanamancicofficial) on Oct 2, 2020 at 2:28pm PDT

Danas se toga seća kao teškog perioda u životu, ali kao večiti optimista, uživa u svojim ćerkama i svakom novom danu provedenom sa njima.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram