Supruga poznatog glumca na internetu saznala da je prevarena: Dominik Vest razmenjivao nežnosti sa dve decenije mlađom koleginicom?

Supruga poznatog glumca na internetu saznala da je prevarena: Dominik Vest razmenjivao nežnosti sa dve decenije mlađom koleginicom?

Autor: | 13/10/2020

0

Glumac Dominik Vest (50) i prelepa glumica Lili Džejms (31) javno su se prepustili emocijama i razmenjivali nežnosti u jednom kafiću u Rimu. Iako su paparaci fotografisali ove, za njih, romantične trenutke, oženjeni glumac nije mario za to što će njegova supruga sve saznati.

Osim dana ispunjenog nežnošću, izvori kažu da su zajedno proveli i dve noći u jednom hotelu u Rimu.

Pročitajte: Ko je kriv za razvod ovih poznatih parova?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Celebrities In Italy 🇮🇹 (@celebs_in_italy) on Oct 13, 2020 at 12:04am PDT

„Daily Mail“ prenosi da je glumčeva supruga Ketrin Ficdžerald za prevaru saznala videvši fotografije na internetu. Bila je šokirana i slomljena kada je shvatila šta se događa iza njenih leđa.

‒ Ketrin pokušava da dođe do Dominika, ali on se ne javlja na telefon. Ona nema pojma šta se događa, smatrala je da je njihov brak stabilan. Izgleda da je njihov brak sada završen, ali ona je previše skrhana da bi komentarisala navode medija. Jednostavno prvo mora da porazgovara sa njim ‒ rekao je izvor blizak paru.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by itsjenn.co (@itsjenn.co) on Oct 12, 2020 at 7:57pm PDT

Dominik Vest i Ketrin Ficdžerald u braku su deset godina i imaju četvoro dece, a do sada nisu imali probleme.

S druge strane, mlada Lili Džejms pre nekoliko dana objavila je da je njena veza sa kolegom Metom Smitom posle pet godina okončana, a utehu je pronašla u starijem i iskusnijem kolegi.

Pročitajte: Moderna Pepeljuga - Lili Džejms u potrazi za parom savršenih cipela

Da li će Dominik Vest staviti tačku na brak zbog dve decenije mlađe koleginice ostaje da vidimo.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram