Ko je kriv za razvod ovih poznatih parova?

Ko je kriv za razvod ovih poznatih parova?

Autor: | 04/07/2020

0

Propali brakovi poznatih još su jedna od omiljenih tema u medijima. Mnogi poznati parovi izgubili su voljenu osobu jer su spas za brak potražili u aferi. I dok su mnogi brakovi zahvaljujući trećoj osobi „procvetali“ mnogi su se upravo zbog toga raspali.

Najpopularniji bračni parovi razišli su se jer je u njihov brak „prste umešala“ treća osoba.

Megan Foks i Brajan Ostin Grin

Za ovaj par, koji je 15 godina imao burnu vezu i devet godina braka, važi da su imali veoma otvoren odnos. Megan i Brajan često su povezivani sa drugim osobama

Pročitajte: Iznenadiće vas kako izgleda reper zbog koga je Megan Foks ostavila Brajana

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Megan Fox (@meganfox) on May 20, 2020 at 10:08am PDT

Šuška se i da se par razvodi. Iako Megan trenutno povezuju sa Mašin Gan Kelijem, ona još nije odlučila da potvrdi glasine o razvodu od zakonitog supruga.

Anđelina Džoli i Bred Pit

Dok su još bili u braku Anđelina je prokomentarisala da ona i Bred ne ograničavaju jedno drugo, što je u medijima pokrenulo brojne glasine o međusobnom neverstvu među supružnicima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Angelina Jolie (@angelinajolie_offiicial) on May 5, 2020 at 7:12am PDT

Ta sloboda im nije donela ništa dobro u braku, sudeći da se ubrzo posle venčanja ljubav raspala, a par razveo zbog brojnih preljuba i Bredovih problema sa alkoholom.

Propali brakovi poznatih - Demi Mur i Ešton Kučer

Mediji su o braku poznatog para često pisali da u krevetu imaju goste, dok se za Demi Mur navodilo da je biseksualka. Ipak, to im nije pomoglo, pa se par 2011. razveo, a oboje su sreću pronašli u braku sa drugim partnerima.

Pročitajte: Demi Mur je ponovo ona stara - Kako sam uspela da povratim samopouzdanje

Vil Smit i Džejda Pinket Smit

Vil i Džejda poznati su po aferama i činjenici da jedno drugom daju pristanak na njih. Oni su par koji je uprkos prevarama opstao i izgleda da su jedan od retkih.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Will Smith (@willsmith) on Apr 13, 2019 at 6:30pm PDT

Vil je jednom prilikom rekao da njih dvoje rade sve što im se čini kao prirodno, čak i ako je to odnos sa nekim drugim. O tome otvoreno razgovaraju, a neophodno je da jedno drugom daju pristanak, što je jedini način da ovakav odnos uspe, bez sumnje i ljubomore.

Izgleda da je istina da ljudima sve čega ima previše uglavnom dosadi. Upravo iz tog razloga ovi parovi spas za brak potražili su u trećoj osobi, što je bila njihova najveća greška jer ih je to koštalo kraha ljubavi. Retki su oni kojima je treća osoba spasla brak sudeći po brojnim parovima koji su upravo zbog pomenute egzibicije ostali bez sigurne luke.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram

Slične Vesti

Najnovije vesti