Ovo je žena koja godinama krije svoje lice: Ivan Ivanović konačno u javnosti sa partnerkom Anjom FOTO

Ovo je žena koja godinama krije svoje lice: Ivan Ivanović konačno u javnosti sa partnerkom Anjom FOTO

Autor: | 30/05/2023

0

Žena Ivana Ivanovića konačno u javnosti

Ivan Ivanović već godinama je u srećnoj ljubavi sa Anjom Petrović, a sada su se konačno zajedno pojavili na jednom javnom događaju. Popularni voditelj i lepa brineta uživali su u predstavi “Između dva meseca”, koja je sinoć premijerno izvedena u Teatru na Brdu.

Iako je u publici bilo mnogo poznatih lica iz svih sfera javnog života, fotografi su se se posebno fokusirali na Ivana i njegovu partnerku, koje toliko retko viđamo na ovakvim mestima, da su zajedničke slike prava premija.

Pročitajte: Život sa tri dame - Zavirite u prelepi stan Ivana Ivanovića u kom glavnu reč vodi ćerkica Lola FOTO

Boško Karanović

 

Anja i Ivan u vezi su od 2016, a upoznali su se preko zajedničkih prijatelja. U martu 2021. dobili su ćerku Lolu. Voditelj ne voli da priča o privatnom životu, ali ponekad napravi izuzetak.

- Užasno je teško biti sa mnom. Divim se svojoj devojci. Potpuno sam ozbiljan kad kažem da je ona pravi heroj. Sama činjenica da radim ovaj posao dovoljno je komplikovana, a na to dodajte moj karakter, pa moju istoriju jer iza sebe imam brak, ćerku - rekao je jednom prilikom i dodao da Anja nije uvek u publici kada on radi emisiju.

Pročitajte: Prelepa fotografija sa VENČANJA - Ivan Ivanović pored supruge Anje, ONA BLISTA kao nikada! FOTO

Boško Karanović

 

Šarmantna dama rodom je iz Topole ima fakultetsku diplomu i, s obzirom na staž veze, potpuno se uklapa u Ivanov životni stil, a očigledno i on u njen. Uvek su nasmejani, emituju isključivo pozitivnu energiju, i između ostalog oboje vole pozorište, o čemu svedoči i zajedničko praćenje predstava – prvi put su zajedno slikani u aprilu, kada su uživali u komadu “Laž” izvedenom u Beogradskom dramskom pozorištu.

Boško Karanović

 

Ivanova starija ćerka Staša je na fakultetu, već sama donosi mnoge odluke, pa je cela porodica posvećena najmlađem članu.

- Velika je razlika kada postanete otac sa 29 i 46 godina. Prošlo je toliko vremena od Stašinog rođenja da mi se čini kao da sam prvi put tata. Neću da kažem da osećam novu energiju, jer mi to zvuči suviše blago, već da sam osetio upliv nove vrste ljubavi u život. Osećam da sve kreće iz početka i da imam obavezu da opet budem dobar, pametan i svrsishodan - ispričao je svojevremeno voditelj u intervjuu za HELLO!.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ivan Dinić/Nova S

Najnovije vesti