Ovo je sin Slavka Štimca: Vid je doktor ekonomskih nauka i neverovatno liči na slavnog oca FOTO

Ovo je sin Slavka Štimca: Vid je doktor ekonomskih nauka i neverovatno liči na slavnog oca FOTO

Autor: | 29/05/2023

0

Sin Slavka Štimca je doktor ekonomskih nauka

Iako nikad nije pokušao da upiše Fakultet dramskih umetnosti, Slavko Štimac ostavio je neizbrisiv trag u našoj kinematografiji. Teško je pobrojati sve uloge koje je ostvario od detinjstva do danas, a „Varljivo leto 68“, „Specijalno vaspitanje“, „Sjećaš li se Doli Bel“ ili „Podzemlje“ samo su neki od naslova koji su ga proslavili.

Promo

 
 

Glumačka zvezda regiona i miljenik publike uvek se trudio da, kad nije na poslu, živi skromno i povučeno, a u dugogodišnjoj karijeri retko je davao intervjue.

Sa suprugom Vesnom Golubović u skladnom je braku od 1997, a u prvom braku sa Majdom Vojniković dobio je sina Vida. Zanimljivo je da su obe izabranice Slavka Štimca umetnice, tačnije slikarke.

Pročitajte: Svi su zaboravili na prvi brak Slavka Štimca - Ova žena mu je rodila sina, pogledajte jedinu fotografiju

Leo Ciglenečki

 
 

Ipak, Slavkov jedinac, sada četrdesetogodišnji Vid, nije krenuo ni očevim ni majčinim stopama. Rođen je u Beogradu, ali je veći deo života proveo u inostranstvu. Sa majkom se 1992. godine preselio u Amsterdam, gde je završio osnovne studije ekonomije, da bi kasnije doktorirao u Berlinu.

Pročitajte: Pre supruge Vesne voleo je NJU - Sa OVOM KOLEGINICOM je SLAVKO ŠTIMAC godinama živeo pod istim krovom, ali je nije odveo pred oltar VIDEO

Linkedin

 

U jednom od retkih medijskih nastupa, u kojem je spomenuo sina, Slavko Štimac, koji je pred kamere stao još kao dečak, priznao je da mu je drago što Vid nije poželeo sličnu profesionalnu sudbinu.

‒ Mislim da je to veliko breme za malo stvorenje koje je emocionalno vrlo osetljivo i još nerazvijeno. Naravno, moramo imati decu u filmovima, jer i ona su deo priče, ali ne čudim se da se to na Zapadu prilično kontroliše. Imate veliki broj slučajeva da je deci koja su bila glumačke megazvezde život upropašćen. I to svakako ima veze s tim. To je veliko opterećenje, a ta mala bića ne znaju šta ih je snašlo.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mirko Tabašević

Pročitajte još