I on voli luksuz, još kako! Ovde živi Dragan Stojković Bosanac, vila u elitnom delu Beograda jedna od najlepših FOTO

I on voli luksuz, još kako! Ovde živi Dragan Stojković Bosanac, vila u elitnom delu Beograda jedna od najlepših FOTO

Autor: | 29/05/2023

0

Dragan Stojković Bosanac, harmonikaš, kompozitor i producent, široj javnosti najpoznatiji kao član žirija muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”, krajem sedamdesetih godina doselio se iz Sarajeva u Beograd.

 

Početak svakog puta je težak, pa ni njegov nije bio drugačiji, a u jednom intervjuu pričao je da su po dolasku na studije u Beograd, supruga i on prvo živeli kod njenog strica. Kasnije, kada je Bosanac otišao u Ameriku da radi, Dunja je prešla kod njegovih roditelja, koji su se doselili iz Konjica.

Instagram

 

Porodica Stojković vredno je radila i sticala, pa ne čudi što danas imaju jednu od najvrednijih kuća na Bežanijskoj kosi. Iako su se sin i ćerka u međuvremenu osamostalili, rado navraćaju kod roditelja, gde ih čekaju mamini specijaliteti.

Pročitajte: 200 kvadrata na 50 metara od mora - Zavirite u luksuzni dupleks Mileta Kitića i Marte Savić u Dominikani FOTO

Instagram

 

Dragan Stojković Bosanac uvek je bio raspoložen za komunikaciju sa medijima i fanovima, pa ne čudi što rado objavljuje i fotografije iz svog doma, mahom one na kojima pozira u modnim kombinacijama koje je izabrao za taj dan.

Pročitajte: 300 kvadrata, dve garaže, bazen, dvorište... U ovom luksuzu žive Olja i Keba FOTO

Instagram

 
 
 

Kad je reč o enterijeru, u prvom planu su brojne umetničke slike na zidovima, cveće koje gaji njegova žena, kao i razni ukrasni detalji.

Pročitajte: Sve je spremno za penzionerske dane - Pogledajte kakav su raj Gordana i Miroslav Ilić napravili od kuće u Mrčajevcima FOTO

Instagram

 
 

Ako nisu okupljeni oko stola u trpezariji, Stojkovići se druže u prostranom dnevnom boravku u kojem dominira crna kožna garinitura, a po svemu sudeći poznati muzičar slobodno vreme najradije provodi u lepo uređenom dvorištu gde ga od znatiželjnih pogleda prolaznika štiti visoka bela ograda.

Instagram

 
 

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images

Najnovije vesti