Tatino zlato: Sergej Ćetković ne pokazuje ćerke javnosti, ali sada je za to imao veliki razlog FOTO

Tatino zlato: Sergej Ćetković ne pokazuje ćerke javnosti, ali sada je za to imao veliki razlog FOTO

Autor: | 29/05/2023

1

Ćerka Sergeja Ćetkovića niže prve uspehe

Sergej Ćetković voli da priča o deci, ali ih retko pokazuje javnosti. No, ovog puta imao je specijalan razlog. “Tatino zlato”, piše pored fotografije na kojoj ga vidimo sa mlađom ćerkom Milom. U njenim rukama je pehar. Devojčica se, po svemu sudeći, bavi nekom sportskom aktivnošću i u tome je vrlo uspešna. Dirljiv prizor sa beogradske ulice pratila je gomila komentara punih čestitki i emotikona srca.

Instagram

 

Popularni pevač i njegova supruga Kristina imaju dve ćerke, koje su usvojili neposredno nakon što su se rodile. Lola je u njihov dom stigla 2010, a dve godine kasnije pridružila im se i Mila.

 

- Njih dve odavno znaju da su usvojene, i to je ono najvažnije. Nema nikakvih zabranjenih tema ili laži u našem odnosu. Nikada nismo ni pomislili da im sakrijemo nešto. One sve znaju i, ako budu želele da upoznaju biološke roditelje, uradićemo sve što je u našoj moći da se to desi. To su normalne stvari, nemam nikakav strah od toga jer im niko ne može biti više majka i otac od nas dvoje, iako ih nismo rodili. Mi smo im bili suđeni, za nas su se rodile, kao što smo se i mi rodili da njima budemo roditelji. Bog je za nas imao takav plan i hvala mu – istakao je Sergej jednom prilikom.

Pročitajte: Lola i Mila znaju da smo ih rodili iz srca - Sergej Ćetković otkrio kako je ćerkama rekao da su usvojene

Luka Šarac

 

- Kristina i ja smo oduvek želeli porodicu i dugo smo čekali na to. Želeli smo da postanemo roditelji, da budemo srećni i da usrećimo. Naišli smo na veliku podršku naših roditelja i prijatelja, a u takvim trenucima, kada čovek donosi velike odluke, svaka podrška puno znači.

Pružili su devojčicama krov nad glavom i neizmernu ljubav. Lepo su vaspitane i nisu razmažene, iako pevač priznaje da ne ume da im kaže ne. Mlađa Mila je, kako je Kristina svojevremeno otkrila, bila jako nemirna kao beba. Pa, ako se bavi nekim sportom, to je verovatno bio logičan sled događaja. A zlatni pehar dokaz je da joj dobro ide.

Nebojša Babić

 

 

 
 

 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs Nebojša Babić

Slične Vesti