Vesna Radusinović neutešna, ostala je bez životnog oslonca: Skuvala sam dve kafe i zapalila dve cigarete za nas...

Vesna Radusinović neutešna, ostala je bez životnog oslonca: Skuvala sam dve kafe i zapalila dve cigarete za nas...

Autor: | 20/05/2023

0

Iako kažu da vreme leči sve rane, život nas nauči da se najveći gubici nikad ne prebole. U to se uverila i književnica Vesna Radusinović koja je ostala bez svog životnog oslonca.

Instagram

 
 

“Draga Maki, skuvala sam dve kafe i zapalila dve cigarete za nas. Mare je na tv, Vedran spava, tako da ćemo sada site da se ispričamo. To što si na ovaj dan pre dve godine otišla da proveriš zebu li zvezde, molim te da o tome ne pričamo. Tebe čuva ona tvoja... blistava zvezda... o kojoj sam ti pričala tada. Voli te tvoja ćerka”, poručila je Vesna u emotivnoj objavi, uz fotografiju majke Zlate od koje je nasledila lepotu.

Pročitajte: Dobri duh nekog drugog Beograda - Zavirite u prelepi salonski stan Vesne Radusinović i Milomira Marića FOTO

Instagram

 

Majka Vesne Radusinović preminula je posle duge i teške bolesti, a ćerka se tada od nje oprostila rečima punim bola:

“Draga mama, spavaj spokojno jer te sada više ništa ne boli. Oprosti što sam ti obećala i slagala te za kafu na terasi ispred kuće čim grane proleće i ti ozdraviš. A i za prve trešnje i još jedan odlazak do Budve pa da zastanemo kod Brajića, odakle nakon našeg Cetinja puca pogled na more. Oprosti za sve što nikad nisam stigla da ti kažem, reći ću ti kada se jednog dana ponovo sretnemo ti i ja. Zato spavaj, mama, sada, jer se moja duša raspada.”

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još