Plakao bi od sreće: Ćerke Džeja Ramadanovskog ispunile njegovu veliku želju, nevenčana supruga Andrijana oduševljena

Plakao bi od sreće: Ćerke Džeja Ramadanovskog ispunile njegovu veliku želju, nevenčana supruga Andrijana oduševljena

Autor: | 11/11/2021

0

Ćerke Džeja Ramadanovskog nastavile su život hrabro i sa nadom da je otac sve vreme uz njih

Prošlo je 11 meseci od smrti Džeja Ramadanovskog koji bi, da može da vidi najbliže, verovatno bio ponosan i srećan kako se drže posle njegovog odlaska.

Obećanja da će jedni za druge biti tu, koja se često mogu čuti kada ode neko ko je porodicu držao na okupu, uglavnom se zaborave čim se život vrati u normalu. Ovog puta, ipak, nije tako. Andrijana Tomanić, nevenčana supruga Džeja Ramadanovskog, sa kojom je proveo poslednjih dvadeset godina, i dalje je bliska sa njegovim ćerkama iz prvog braka Anom i Marijom.

Pročitajte: Ćerke Džeja Ramadanovskog neutešne - Suze na pomenu legendarnog pevača (foto)

Instagram

 

Osim privatnog, Andrijana i Džej delili su i poslovni život. Ona mu je ugovarala nastupe, gostovanja u televizijskim emisijama i bez ikakve lične koristi štitila njegove interese. Danas redovno obilazi pevačev grob i stara se o njegovoj zaostavštini.

Luka Šarac

 

Nije zaboravila ni na obećanje da će, kada za to dođe vreme, kao menadžerka preuzeti brigu o karijeri Marije Ramadanovski. Profil na „Instagramu“ mlađe naslednice prerano preminule muzičke zvezde svedoči da je od njega nasledila talenat, ali i želju da krene istim profesionalnim putem.

Uz video-snimak na kome peva „Teško je živeti“, Marija je napisala: „Samo za mog tatu“.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin