Tatine princeze: Ćerke Marka Janketića su kao med, upoznajte Lenku i njenu sestricu FOTO

Tatine princeze: Ćerke Marka Janketića su kao med, upoznajte Lenku i njenu sestricu FOTO

Autor: | 17/05/2023

0

Ćerke Marka Janketića usrećile celu porodicu

Glumac Marko Janketić uvek se trudio da od medija sačuva intimu, ali tu je njegova mama koja, kao svi roditelji, ne propušta priliku da se pohvali lepim vestima iz života svoje dece, a samim tim i otkrije ponešto o čemu oni ćute.

„Maločas se rodila Lenka, Marijina i Markova, moje peto unuče”, napisala je Svjetlana Knežević pre dva meseca na društvenim mrežama i obelodanila da je Marko po drugi put postao otac.

Boško Karanović

 

Ćerka Iva podarila joj je Zoju i Vukašina, dok Milica ima Mihaila, koji je ime dobio po dedi, Mihailu Janketiću, koji nas je napustio 2019. godine. Najstariji sin čuvenog glumca Radomir najmanje je prisutan u javnosti.

Pročitajte: Ženi se brat Marko! Glumac blista pored ćerke poznate pevačice, prva fotografija sa tajnog venčanja FOTO

Instagram

 

‒ Gledam moju majku Svjetlanu, ona je udovica, ali nije sama. Deca su oko nje, ima unučiće, potomstvo koje je sad udvostručeno, volimo je i pazimo. Naravno, roditelji ne bi trebalo da prave decu da bi ih ona kasnije pazila, ali to je lepo i normalno. Pažnju koju smo mi dobijali od naših roditelja sad uzvraćamo i svojoj deci i roditeljima – rekao je u jednom intervjuu Marko.

„Zagrljaj koji leči”, kratko je poručila ponosna baka uz fotografije unuka koje joj je sin podario.

Instagram

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Jovanka Bojković

Pročitajte još