Prvi put pred kamerama: Ovo je rođeni brat Ace Pejovića koji vodi potpuno drugačiji život FOTO

Prvi put pred kamerama: Ovo je rođeni brat Ace Pejovića koji vodi potpuno drugačiji život FOTO

Autor: | 17/05/2023

0

Brat Ace Pejovića živi u rodnom Prijepolju

Aco Pejović danas je jedan od najpopularnijih pevača u regionu, ali put do slave i uspeha nije bio nimalo lak. Rođen je u Prijepolju, gde je sa dvojicom braće, Predragom i Radojicom, odrastao u naselju Kolovrat. Već sa 14 godina napušta porodični dom i odlazi u Podgoricu na školovanje, a potom se sa suprugom i ćerkama seli u Beograd, odakle njegova pevačka karijera kreće uzlaznom putanjom.

Promo

 
 

– Odrastao sam u prigradskom naselju Kolovrat, sa četiri godine starijim bratom Predragom i šest godina mlađim Radojicom. Bili smo nestašni kao svi dečaci, a jedva smo čekali leto da se kupamo u Limu i pravimo brane. Pošto su roditelji radili po smenama, često se dešavalo da noću ostanemo sami kod kuće. Sećam se da smo jednom umislili da nam neko kuca na vrata, pa smo Predrag i ja uplašeni umotali najmlađeg brata Radojicu u ćebe i pobegli na terasu sa kuhinjskim nožem sa željom da se odbranimo. Kada su se roditelji vratili s posla, bili su uplašeni što nas nigde nema, da bi nas na kraju zatekli kako sva trojica šćućureni spavamo na terasi – prisetio se Aco jednom prilikom detinjstva.

Pročitajte: Od Biljane i Aca Pejovića nema niko srećniji, kakva radost, mezimica im saopštila najlepše vesti

Privatna Arhiva

 
 

Aco Pejović uvek je s ponosom govorio o odrastanju u Prijepolju, a sada je ekipa emisije „Metar moga sela“ posetila rodni kraj popularnog pevača. Komšije su za porodicu Pejović imale samo reči hvale, a pred kamere je stao i Acov brat koji je sa suzama u očima kratko poručio:

– Njega brat voli najviše na svetu, brat ga se poželeo da dođe.

Blic TV

 

Blic TV

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Promo