Mama se baš potrudila: Pogledajte kako je Anđelka Prpić uredila sobu za bebu FOTO

Mama se baš potrudila: Pogledajte kako je Anđelka Prpić uredila sobu za bebu FOTO

Autor: | 17/05/2023

0

Polako ali sigurno bliži se dan kada će Anđelka Prpić po drugi put postati majka, a samim tim došlo je vreme da opremi soba za bebu.

S obzirom da je sina Jakšu rodila pre jedanaest godina ništa od stvari iz tog perioda nije sad mogla da iskoristi, pa je sve što joj je neophodno kupila. Zapravo, ako je suditi po Instagram objavi glumice, u pitanju je kompenzacija sa jednom radnjom specijalizovanom za najmlađe.

Pročitajte: Anđelka Prpić otišla na porodiljsko, poklon prijatelja otkrio pol bebe FOTO

Boško Karanović

 
 

Kada su radnici napustili stan, Anđelki je ostalo samo da odškrine vrata sobe i pratiocima pokaže drveni beli krevetac, uz koji je stigla i posteljina za bebu. “Što je slatko”, bio je njen jedini komentar, uz nežan izgled lica karakterističan za trudnice.

Pročitajte: Mali znak velike ljubavi - Anđelka Prpić prošetala budućeg muža, ali svi gledaju u njen broš FOTO

Instagram

 
 

Imajući u vidu da je veći deo stana opremila u beloj boji, krevetac se odlično uklopio u postojeći enterijer, a za sada je svoje mesto našao u spavaćoj sobi budućih roditelja, Anđelke i njenog emotivnog partnera Marka.

Instagram

 

S obzirom da glumica nije govorila o prinovi koja uskoro stiže, nije poznato da li je reč o dečaku ili devojčici, ali je sasvim sigurno da će prva igračka koja će je sačekati biti veliki plišani meda.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Petar Đorđević

Pročitajte još