Sin Anđelke Prpić poslao jasnu poruku: Ovo je sve što želi

Sin Anđelke Prpić poslao jasnu poruku: Ovo je sve što želi

Autor: | 11/02/2021

2

Sin Anđelke Prpić, Jakša (8), na jučerašnjoj premijeri najnovijeg filma njegove mame, pokupio je sve simpatije i komplimente prisutnih. Anđelka se na crvenom tepihu pojavila u pratnji sina, koji polako ali sigurno pretenduje da postane velika televizijska zvezda. 

Pročitajte: Anđelka Prpić zablistala punim sjajem - Na premijeri u pratnji ovog šarmantnog gospodina 

foto ATA Images

 

Sin Anđelke Prpić definitivno je krenuo njenim stopama, jer svakog četvrtka u devet sati ujutro možemo ga gledati u emisiji „Poslovi“ koju od septembra vodi na televiziji „Kazbuka“. Ovaj maleni, vrcavi i nestašni voditelj, sebe opisuje rečima „pametan“ i „lud“ i priznaje da mu ponekad nije lako da uskladi televizijsku karijeru i obaveze u školi.

- Nije lako ići u školu i istovremeno snimati emisije ali ako volite to što radite onda vam to predstavlja zadovoljstvo i uživanje. Trudim se da uskladim sve svoje obaveze - kazao je voditelj „Poslova“ i istakao koji mu je bio najteži posao u okviru ovog serijala.

- Najteži posao? E to je bio posao zlatara. Mnogo smo puta ponavljali dok nismo snimili emisiju kako treba, ali sam zato naučio da pravim nakit – kazao je Jakša. 

Pročitajte: Razvod Anđelke Prpić nije se dogodio preko noći - Moj bivši muž i ja se nismo pravili pametni

 

 

Sin Anđelke Prpić otkriva svoju najveću želju 

Šarmanti voditelj priznaje da nema simpatiju i da na tu temu ne voli da razgovara. Osim što je voditelj i odličan đak, sin Anđelke Prpić trenira i hokej.

- Voleo bih u skorije vreme da se oprobam i u košarci - iskren je Jakša, koji otkriva da je superheroj, voleo bi da leči ljubavlju. Na pitanje, šta želi da bude kad poraste i koji mu je omiljeni film, sin Anđelke Prpić navodi: 

Kad porastem voleo bih da budem glumac. Krenuo sam već tim koracima i mnogo sam zavoleo glumu. Omiljeni film, hm? Pa to je naravno „Jedini izlaz“.

 

Komentari (2)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti