Sećate li se Ere iz Vampira? Miljenik žena danas je neprepoznatljiv, godine su učinile svoje FOTO

Sećate li se Ere iz Vampira? Miljenik žena danas je neprepoznatljiv, godine su učinile svoje FOTO

Autor: | 10/05/2023

0

Era iz Vampira danas izgleda ovako

Samo tri poena nedostajala su grupi „Vampiri“ da 1992. pobedi na „Jugoviziji“ i umesto Ekstra Nene bude naš predstavnik na „Pesmi Evrovizije“, koja se održavala u Švedskoj. Ipak, očarali su publiku, a vicešampionska pesma „Ding-ding-dong“, kao i hit numera iz filma „Mi nismo anđeli“, „Subota je uveče“, i danas se mogu čuti na radio-stanicama.

Pročitajte: Luk Blek hipnotisao Evropu - Pogledajte spektakularan nastup predstavnika Srbije u Liverpulu VIDEO

Youtube printscreen

 

„Vampiri“ su se pojavili 1990. godine, a pažnju javnosti privukli su kako veselom muzikom, tako i neobičnim imidžom. Njihov zaštitni znak bile su tamne naočare za sunce, a vođa benda Aleksandar Eraković Era preko noći je postao miljenik tinejdžerki.

Pročitajte: Bajaga ošišao duge crne kovrdže, obožavateljke ne mogu da ga prepoznaju FOTO

Youtube printscreen

 

Pevač se na vrhuncu popularnosti oženio i dobio ćerku, a „Vampiri“ su krajem devedesetih lagano nestali sa scene.

− Imao sam studio i snimao sam muziku za druge, a 2005. godine dao sam se u potragu za bendom koji će da svira „Bitlse“. To je bilo vrlo uspešno. Nastupali smo po inostranstvu, od Italije do Crne Gore – ispričao je jednom prilikom Era šta je radio u međuvremenu. „Vampiri“ su se nedavno ponovo okupili i izdali album „Letimo“.

Pročitajte: Bubnjevi su bili njegova strast, danas je još veći zavodnik - Da li znate da je ovaj muzičar bio dečko Dragane Mirković?

ATA Images

 

Godine su učinile svoje pa ni Aleksandar Eraković ne izgleda kao nekad, ali od crnih naočara za sunce se ni danas ne odvaja.

Ata Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin