Zlatni nameštaj i kristalni lusteri: Rodići renovirali porodičnu vilu u Titelu, u ovom luksuzu žive Veljko i Bogdana FOTO

Zlatni nameštaj i kristalni lusteri: Rodići renovirali porodičnu vilu u Titelu, u ovom luksuzu žive Veljko i Bogdana FOTO

Autor: | 10/05/2023

0

Kuća porodice Rodić najlepša u Titelu FOTO

Veza, a zatim i brak, njihove ćerke Bogdane sa Veljkom Ražnatovićem usmerila je medijsku pažnju ka porodici Rodić iz Titela, a to interesovanje dodatno je pojačano kada je ćerka Bojana postala snaja Goce Božinovske.

Creative Couple Media

 

Danijela i Bogdan Rodić važe za vredne, skromne i čestite ljude, tako su vaspitali i svoje tri ćerke – Natašu, Bojanu i Bogdanu, pa ne čudi što su u svom mestu porodica za primer. Oduvek su se bavili poljoprivredom i uzgojem pilića, koji se mogu naći na nekoliko pijaca – što u Beogradu, što u Vojvodini, a zarađeni novac ulagali su u porodičnu firmu i kuću.

Pročitajte: Baka tri unuka - Skinula se Cecina prija, pogledajte kako Danijela Rodić izgleda u kupaćem kostimu FOTO

Blic TV printscreen

 

U Titelu su izgradili višespratnicu koja se ističe belom fasadom, dok dvorište okružuje betonska ograda i kapija od kovanog gvožđa. Unutrašnjost njihovog doma odiše luksuzom koji je vidljiv na svakom koraku – od mermernih podova do skupocenih kristalnih lustera.

Pročitajte: Tek što je dobio drugo dete, sin Goce Božinovske doneo odluku koja je sve šokirala, Rodići uzeli stvar u svoje ruke

Blic TV printscreen

 

Kuhinja i trpezarija spojene su u jednu veliku prostoriju. U prvom planu su ugradni elementi u beloj boji, masivan trpezarijski sto i tapacirane zlatne stolice.

Blic TV printscreen

 

Zahvaljujući ćerkama Bogdani i Bojani, njihovi roditelji dobili su četiri unuka, a ponosni baba i deda obezbedili su im pravi dečji vozni park, pa mališani mogu da uživaju vozeći oko kuće automobilčiće na akumulator ili bicikle.

Blic TV printscreen

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti