Nesreća na reci, Vojin Ćetković jedva ostao živ: Pao je i probušio plućnu maramicu

Nesreća na reci, Vojin Ćetković jedva ostao živ: Pao je i probušio plućnu maramicu

Autor: | 09/05/2023

1

Vojin Ćetković važi za pravog gospodina, talentovanog glumca i čoveka privrženog porodici, koji će učiniti sve za suprugu Slobodu Mićalović i ćerke Veru i Milu. Ono što javnost manje zna o proslavljenom umetniku jeste da je strastveni ribolovac, ali i da ga je omiljeni hobi umalo koštao života.

Pročitajte: Klavir, moderan nameštaj i zid u staklu - Zavirite u beogradski dom Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića FOTO

Instagram

 

Naime, Vojin je na jednom pecaroškom izletu pao i probušio plućnu maramicu. Povreda je bila toliko ozbiljna da se našao na ivici smrti, ali se, srećom, sve dobro završilo. Ćetković od nezgode taj dan slavi kao drugi rođendan i bez izuzetka ode u crkvu da zahvali Bogu što je ostao živ. Javnost ne bi ni znala da je život glumca bio ozbiljno ugrožen da to jednom prilikom nije ispričao njegov prijatelj Dragan Čapkunović.

– Vojin me je jednom prilikom, dok smo snimali film u blizini Aleksinca, zamolio da odemo zajedno u crkvu da se pomolimo. Kada smo stigli, rekao mi je: „Sada ćemo da se pomolimo, na današnji dan sam zamalo izgubio život.“ Od tog događaja, kada je probušio plućnu maramicu i jedva ostao živ, Vojin svake godine obeležava taj dan. On je veliki vernik, i njegova žena takođe – ispričao je Dragan.

Pročitajte: Glumac joj slomio srce, ministar ga zalečio - Prvoj ženi Vojina Ćetkovića utehu posle razvoda pružio je ovaj poznati političar FOTO

Blic, Printscreen

 

 

Komentari (1)

Loading
Rende 10:33 11.05.2023
Odgovori

Veliki vernik Vojin a bez trun osećanja ostavio prvu ženu i decu zbog Mićalovićeve. Naišla Sloboda i vrcnula mu pred nosom i on odlepio. Baš hrišćanski.

hellomagazin.rs Ata Images

Pročitajte još

Najnovije vesti