Zorana Mihajlović konačno pokazala sina jedinca, svi se slažu da je Dragan preslikan majka FOTO

Zorana Mihajlović konačno pokazala sina jedinca, svi se slažu da je Dragan preslikan majka FOTO

Autor: | 02/08/2023

0

Sin Zorane Mihajlović proslavio rođendan

Nekadašnja ministarka energetike Zorana Mihajlović nikada nije volela da eksponira privatni život, ali nije tajna da ima sina Dragana.

Instagram

 
 

Zoranin jedinac danas slavi rođendan, a dobila ga je u braku koji se davnih dana okončao razvodom.

“Ljubi mama svoga sina. Srećan ti rođendan!”, napisala je nekadašnja ministarka na Instagramu uz zajedničku fotografiju.

Pročitajte: Više nije ministarka, pa joj se sve može - Zorana Mihajlović u biciklističkima

“Koliko je lep momak! Živ bio majci i srećan rođendan!!!”, “Ista majka”, “Srećan rođendan predivnom momku i ponosnoj mami”, nizali su se komantari.

Instagram

 

‒ Dragan prati politiku, zna gde sam sve bila, zna šta je ko izjavio i ima izgrađeno mišljenje o pojedinim stvarima u politici. Za sada želi da bude hirurg, mada to se menja. Meni je važno da stekne obrazovanje, da bude vredan i da na svom poslu, koji god da radi i za šta god da se odluči, daje svoj maksimum. I to mu uvek savetujem, da ne bude izolovan, da pomogne kad god može i da svaki dan zna šta je uradio ‒ izjavila je svojevremeno Zorana Mihajlović.

Facebook

 

Bivša ministarka je pre desetak godina obnovila vezu sa biznismenom Vladimirom Atanackovićem, sa kojim se zabavljala u mladosti. Na pitanje kako se slažu njen partner i sin u jednom intervjuu kratko je rekla:

Pročitajte: Zavirite u prelepi dom Zorane Mihajlović FOTO

‒ Oni imaju divan odnos. Sin ga doživljava kao drugog oca. Često ga, naročito kad mu nešto treba, oslovi sa „tata“ i drago mi je zbog toga. Naša veza jedino tako i može da funkcioniše, jer sin je ipak najbitniji.

Boško Karanović

 

 


 


 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti