Sreća u teškim trenucima: Brus Vilis postao deda, stigla devojčica božanstvenog imena FOTO

Sreća u teškim trenucima: Brus Vilis postao deda, stigla devojčica božanstvenog imena FOTO

Autor: | 26/04/2023

0

Brus Vilis postao deda

Rumer Vilis postala je mama. Ćerka holivudskih legendi Brusa Vilisa i Demi Mur i njen dečko Derek Ričard Tomas dobili su devojčicu, koja je svet ugledala 18. aprila, ali su ponosni roditelji tek nekoliko dana kasnije sa svetom podelili lepe vesti.

Instagram

 

Lueta Ajzli Tomas Vilis. Čista si magija. Rodila si se kod kuće u utorak, 18. aprila. Više si od svega o čemu smo sanjali“, objavili su Rumer i Derek na Instagramu.

Pročitajte: Supruga Brusa Vilisa rasplakala svet - Danas nam je godišnjica braka, a on to ne zna... FOTO


 

Neposredno pred porođaj najstarija ćerka Brusa Vilisa i Demi Mur iskoristila je priliku da se pojavi u kampanji za „Bumpsuit“, brend fokusiran na modne potrebe trudnica i budućih majki.

Za razliku od mame, koja je svojevremeno napravila revoluciju, kada se sa stomakom do zuba slikala za naslovnu stranu magazina „Vanity Fair“, Rumer nije pozirala potpuno naga. Stomak je, naravno, u prvom planu, ali i lagana garderoba u beloj i crnoj boji, koje dominiraju novom kolekcijom.

Pročitajte: Tužne slike Brusa Vilisa - Prvi put u javnosti posle teške dijagnoze, prizor će vas slomiti FOTO

Profimedia

 

‒ Moji roditelji su jako uzbuđeni, sestre takođe. Zabavno je donositi prvo unuče na svet, pogotovo jer smo mi sada jedna veća skupina ‒ rekla je Rumer.

Dodala je da se zbog trudnoće oseća „skromnije“ nego ikad.

‒ Osećam veliko poštovanje prema ženama. Mislim da mi je bilo fizički lakše od mnogih mojih drugarica koje su bile u drugom stanju.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti