Ovde je odrasla pop zvezda: Zavirite u stan porodice Bekvalac na novosadskom Limanu, Natašina devojačka soba je hit FOTO

Ovde je odrasla pop zvezda: Zavirite u stan porodice Bekvalac na novosadskom Limanu, Natašina devojačka soba je hit FOTO

Autor: | 21/04/2023

0

Dom porodice Bekvalac nalazi se u Novom Sadu

Nataša Bekvalac živi u elitnom delu Beograda, ima i salaš u Čeneju, ali rodni Novi Sad joj je uvek u srcu. U srpskoj Atini je odrasla, iz tog grada krenula je u pohod na muzički svet, tamo su joj roditelji, sestre... Naročito je vezana za Liman.

Pročitajte: Srušila je stan do temelja i napravila bež bajku - Zavirite u renovirani stan Nataše Bekvalac FOTO

Dušan Petrović

Pre nekoliko godina Nataša je na društvenim mrežama otkrila kako je izgledao njen kutak u stanu u tom novosadskom kvartu. „Ja, 16 godina... Moja soba, Liman 4“, napisala je pored fotografije iz tinejdžerskih dana.

Pročitajte: Posle dve devojčice, dečak - Nataša Bekvalac podelila prelepe vesti, on joj je vratio veru u ljubav FOTO

Instagram

 

Pratiocima je pokazala i jednu stariju sliku, zimsku, snimljenu ispred zgrade: Nataša u crvenom skafanderu, a njena mlađa sestra Kristina, takođe ušuškana u toplu garderobu, u naručju sestre Dragane.

Instagram

 

Roditelji pop zvezde i danas žive na Limanu. U goste im često dolaze unuci: deca njihove najstarije ćerke Dragane, Kristinini Petra i Noa i naravno Natašine ćerke Hana i Katja. Blizu je „Spens”, ima puno parkova, ne treba mnogo do centra, a sve je mirno, ravno i široko.

Pročitajte: Ova poznata voditeljka bila je kuma Nataši Bekvalac na venčanju sa Dačom, pobedila opaku bolest, a danas je lepša nego ikad

Instagram

 

Liman je po mnogo čemu poseban. Novosađani će vam, što u šali, što u zbilji, objasniti da su Limanci za sebe uvek mislili da su drugačiji i da se ističu izvesnom dozom lokalpatriotizma. Stanovnici ostalih delova grada smatraju ih uobraženim zbog činjenice da vole da se „hvale kako su sa Limana‟. Ne znamo da li se i Nataša tako oseća, ali nema sumnje da ovaj kvart, njegov četvrti deo, zauzima važno mesto u njenom srcu.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još