Titov unuk proslavio 50. rođendan! Uspešan, pametan, duhovit i skroman, Andrej je dokaz da su geni zaista čudo FOTO

Titov unuk proslavio 50. rođendan! Uspešan, pametan, duhovit i skroman, Andrej je dokaz da su geni zaista čudo FOTO

Autor: | 18/04/2023

0

Titov unuk proslavio 50. rođendan

Saša Broz, ćerka Titovog sina Aleksandra Miše Broza, uputila je na Instagramu dirljivu poruku svom mlađem bratu Andreju povodom jubilarnog pedesetog rođendana.

„Pedeset godina stalo je u treptaj oka. Uspešan, pametan, duhovit i skroman. Rekla bih dobri geni! Andrej, volim te do neba i natrag“, napisala je Saša ispod fotografije sa bratom i izazvala brojne komentare na popularnoj društvenoj mreži.

Pročitajte: Ovo je Titova praunuka - Majka joj je Broz, otac poznati glumac, a ona nosi prezime žene koju je maršal voleo pre Jovanke FOTO

Instagram

 

Poznatu rediteljku i unuku Josipa Broza Tita često viđamo u javnosti, ali ne i Andreja. Poznato je da se školovao u Moskvi, da se uspešno bavi konsaltingom i da nije ljubitelj eksponiranja u javnosti. Ipak, sestra Saša ga, s vremena na vreme, objavi na svom Instagramu.

„Ovu fotografiju brat i ja poklonili smo dedi 1978. za Novu godinu. Bila je u velikom staklenom ramu koji je majka dovukla iz Italije. Držao ju je na svom radnom stolu u kabinetu na Brionima. Početkom devedesetih je nestala. Odnosno, kod nekoga je u pozajmici. Nadam se da poštovalac burazovog i mog lika i dela redovno briše prašinu sa nje i da mu se slaže uz ugaonu garnituru”, napisala je Saša u jednoj objavi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saša Broz (@brozsasa)

Otac Saše i Andreja Broza je Aleksandar Miša Broz, kojeg je Tito dobio s Hertom Has, a majka im je Mira Broz.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Profimedia