Uskršnja čarolija u domu Slavice Rokvić: Ulepšajte praznik ovom jednostavnom, a efektnom dekoracijom VIDEO

Uskršnja čarolija u domu Slavice Rokvić: Ulepšajte praznik ovom jednostavnom, a efektnom dekoracijom VIDEO

Autor: | 13/04/2023

1

Slavica Rokvić oduševila uskršnjom dekoracijom

Ako postoji savršenstvo od žene, onda je supruga pokojnog Marinka Rokvića najbliža tom idealu. Fotografije koje se mogu videti na njenom Instagramu predstavljaju bajkovitu ilustraciju ženskih magazina s početka prošlog veka, prepunih saveta upućenih damama koje žele da u životu postignu maksimum.

Pročitajte: Samo što je proslavila rođenje unuke u dom Slavice Rokvić ponovo se uselila tuga, Marinkova udovica slomljena

Instagram

 
 

Posle preseljenja iz novobeogradskih blokova na Banovo brdo, Slavica je u svom dvorištu napravila baštu u kojoj uzgaja organsko povrće, sa pratiocima često podeli recepte, brine o domu...

I da ne zaboravimo da istaknemo ono najvažnije, gde god išla i šta god radila, čak i kada je u radnoj odeći, uvek ima urednu frizuru, diskretnu šminku, pa i manikirane nokte.

“Red, rad, disciplina, ljubav prema prirodi, sećanju, priprema zemljišta za sađenje paradajza, krastavaca, paprike, salate. Luk koji sam jesenas sadila je izvađen, mogla bih komotno tezgu na našoj pijaci da zakupim. Organski, pa vi vidite. Bilo je dosta posla, umor je ovladao, ali prija. Tu je i budačić, star sigurno sto godina, iz Masloševa podno Rudnika. Pripadao je mojoj nani Curi. Seoska idila usred Košutnjaka. Napravite i vi kutak u kome ćete uživati. Vraćajmo se prirodi s radošću“, poručila je Slavica Rokvić u jednoj objavi uz fotografiju iz bašte.

Pročitajte: Domaćica, i to kakva - Neda Ukraden oduševila starinskim hlebom, fantastičan recept za uskršnju trpezu

Instagram

 

Ovih dana u domu Slavice Rokvić obavljaju se poslednje pripreme pred veliki praznik. Bol za voljenim suprugom ne prestaje, ali sinovi i unuci daju joj snagu da ide dalje.

 

“U susret Uskrsu”, napisala je na Instagramu i damama koje je prate pokazala kako pravi dekoraciju od kamenčića i školjki.

 

 

Komentari (1)

Loading
Miloš 21:39 13.04.2023
Odgovori

Ova žena se ranije nije ovako eksponirala dok je Marinko bio živ. A sad svaki put vesela. Kad si ženo već oplakala muža!!!!!

hellomagazin.rs hellomagazin