Udala se sa 19, sa 45 postala udovica: Malo ko zna da su ove dve lepotice ćerke Jelice Sretenović, starija je ista mama FOTO

Udala se sa 19, sa 45 postala udovica: Malo ko zna da su ove dve lepotice ćerke Jelice Sretenović, starija je ista mama FOTO

Autor: | 12/04/2023

0

Ćerke Jelice Sretenović nikada se ne pojavuljuju u javnosti

Životna priča Jelice Sretenović prepuna je bola. Sudbina joj je prvi udarac zadala još u detinjstvu, kada je otac napustio nju i majku.

Pročitajte: Sećanje na ljubav ne bledi - Romantičnu bajku Jelice i Miše Sretenovića prekinula je velika tragedija

Luka Šarac

 

U drugom razredu srednje škole majci je saopštila da se ispisuje jer želi samo jedno – da postane glumica. Ispostavilo se da nije pogrešila. 

U analima Fakulteta dramskih umetnosti ostaće zabeleženo da je Jelica jedan od najmlađih studenata te institucije, jer je sa svega 16 godina primljena u klasu profesora Predraga Bajčetića.

Pročitajte: Tajna ljubav Vesne Čipčić - Razvela se posle 23 godine braka, pa pala u zagrljaj oca ove poznate pevačice FOTO

Sa 19 godina Jelica upoznaje jednog od osnivača Univerzitetskog kliničkog centra, Miloša Mišu Sretenovića, i posle 12 meseci zabavljanja za njega se udaje. Tokom treće godine studija ostaje u drugom stanju, ali je na predavanja odlazila do 10 dana pred porođaj.

Facebook

 

Starija ćerka Ana danas živi u Švedskoj i ima punoletnog sina Miloša. Svi se slažu da neverovatno liči na slavnu majku. Mlađa Olja ostala je u Srbiji.

Kada je imala 45 godina, sudbina se ponovo grubo poigrala sa Jelicom. Izgubila je supruga i nikada se više nije udavala. Život je posvetila ćerkama, unucima i karijeri.

Instagram

 

Boško Karanović

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti