Hilari Svonk u 48. postala mama: Prva fotografija blizanaca u senci užasnih komentara FOTO

Hilari Svonk u 48. postala mama: Prva fotografija blizanaca u senci užasnih komentara FOTO

Autor: | 10/04/2023

0

Lepa vest stiže iz Holivuda – porodila se Hilari Svonk. Jedna od najboljih glumica svoje generacije i dvostruka oskarovka postala je mama u 48. godini i na svet donela dva Oskara, odnosno blizance, dečaka i devojčicu.

Joe Scarnici/Getty Images

 

Za razliku od mnogih zvezda koje su u poslednje vreme dobile prinove, Hilari nije htela ništa da krije. Ona i njen suprug Filip Šnajder odmah su obavestili pratioce na društvenim mrežama da su postali roditelji dečaka i devojčice, a imena ćemo verovatno saznati naknadno.

„Nije bilo lako. Ali, vredelo je. Srećan Uskrs! Objava iz pravog raja“, napisala je ispod fotografije nastale uz zalazak sunca, na kojoj se vidi kako drži dve bebe. Najlepši poklon za praznik.

Pročitajte: Prozivaju je zbog izgleda nakon porođaja - Adrijana Lima novom fotografijom brutalno odgovorila kritičarima FOTO

Instagram

 

Na profilu slavne glumice nizale su se čestitke, ali i nezaobilazni komentari dušebrižnika koji je nisu štedeli.

“Nemaš li ti, kao, 50 godina? Bićeš u sedamdesetima kad ti deca završe fakultet. Možda nećeš doživeti ni njihovo venčanje”.

Hilari se na ovakve i slične poruke nije obazirala, a sa obožavaocima je povremeno delila fotografije na kojima je isticala svoj trudnički stomak i sreću što će postati majka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hilary Swank (@hilaryswank)

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Profimedia

Pročitajte još