Evo kako danas izgledaju sinovi Mite Pantića, neprepoznatljivi: Branko je tu, a Aca više od 30 godina ne živi u Srbiji FOTO

Evo kako danas izgledaju sinovi Mite Pantića, neprepoznatljivi: Branko je tu, a Aca više od 30 godina ne živi u Srbiji FOTO

Autor: | 09/04/2023

0

Sinovi Nikole Simića u „Tesnoj koži“ danas su neprepoznatljivi

Prošlo je skoro 40 godina od pojavljivanja jednog od najgledanijih jugoslovednskih filmova „Tesna koža “ čiji likovi se ne zaboravljaju.

Maestralni Nikola Simić koji nas je napustio 2014. godine, odigrao je glavnu ulogu kao Dimitrije Mita Pantić, koga su generacije i generacije obožavale. Iako nije imao svoju decu, legendarni glumac, odigrao je ulogu oca besprekorno, a evo gde su i šta danas rade Branko, Mira i Aca, Pantićevi naslednici kojih se svi rado sećamo.

Pročitajte: Anju svi znamo, a njega retko viđamo - Ovo je sin Vesne Čipčić, ima dva imena i opasan je frajer FOTO

youtube printscreen

 

Gojko Baletić, koji je tumačio lik Branka Pantića i dalje se bavi glumom, te smo ga gledali u ostvarenjima "Bela lađa", "Aleksandar od Jugoslavije", "Gorki plodovi", "Miris kiše na Balkanu", "Šesto čulo" i drugima.

Ipak, on je najaktivniji u pozorištu, a redovno igra u Narodnom pozorištu u Beogradu, u kojem je stalni član od 1985. godine.

Pročitajte: Udovica Predraga Živkovića Tozovca progovorila o haosu zbog podele nasledstva: Neistina me pogađa kao metak

youtube/mondo

 

Osim glume on je pre nekoliko godina postao i predsednik kućnog odobora zgrade u kojoj stanuje.

Miru najviše viđamo u javnosti, odnosno, Danicu Maksimović koja prkosi vremenu, dok je Aleksandar Todorović, poznatiji kao Aca Pantić, davnih dana naputio Srbiju, a zatim se nakon više od 30 godina vratio, ali samo na kratko.

Gluma je daleko iza njega.

youtube printscreen

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin