Pevačica koju svi znate je sestra guvernerke Narodne banke Srbije: Sa Jorgovankom se ne čujem otkako je na poziciji

Pevačica koju svi znate je sestra guvernerke Narodne banke Srbije: Sa Jorgovankom se ne čujem otkako je na poziciji

Autor: | 09/04/2023

0

Sestra Jorgovanke Tabaković je čuvena pevačica

Guvernerku Narodne banke Srbije Jorgovanku Tabaković gotovo nikada nismo čuli da govori o privatnom životu, a ono što se zna o njenoj porodici je da ima troje dece, Ivanu, Nikolu i Milenu.

Pročitajte: Gledali ste ih na televiziji, niste znali da su to oni: Ovo su ćerka i zet Jorgovanke Tabaković, njihov posao je važan za sve nas (FOTO)

Ata Images

 

Jednom prilikom čuvena rok pevačica Snežana Mišković Viktorija otvorila je dušu pred kamerama i otkrila da joj je guvernerka Tabaković bliska rođaka.

− Moj otac i otac Jorgovanke Tabaković su rođena braća. Sa sestrom od strica se retko viđam, ali se često čujemo. Stalno me pitaju da li se savetujem s Jorgovankom o finansijama, a bolje je da pitate nju. Zamislite da mi Jorgovanka nešto učini, pa o tome bi novine pisale svaki dan ‒ izjavila je Viktorija 2016. godine.

Nešto kasnije pevačica je potpuno promenila ploču i otkrila da je sa sestrom izgubila svaki kontakt.

Pročitajte: Praštala mu je afere i vanbračnu decu - Ovo je supruga Harija Varešanovića koju je zbog kocke ostavio bez ičega FOTO

Youtube Screenshot

 

− Uopšte se ne čujem sa Jorgovankom. Otkako je u ekonomiji nismo u kontaktu. Nismo u svađi, ali jednostavno se ne čujemo. Šta vas briga za to da li sam ja dobra sa njom ili nisam! Bavite se važnijim poslovima, a ne nama dvema! Nema potrebe da pričam o njoj i našem odnosu – ljutito je poručila Viktorija.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images