Holivudski izgled i čaša šampanjca: Sara Jovanović slavi kao svetska diva (foto)

Holivudski izgled i čaša šampanjca: Sara Jovanović slavi kao svetska diva (foto)

Autor: | 29/10/2020

0

Sara Jovanović ove godine napravila je velike uspehe, kako na emotivnom, tako i na privatnom planu. Upravo zato odlučila je da čašom šampanjca i na spektakularan način dočeka novu godinu svog života - Sara Jovanović rođendan slavi spektakularno!

Svoj dvadeset sedmi rođendan Sara je odlučila da proslavi poput svetske zvezde, što je i podelila na svom "Instagram" profilu.

Pročitajte: Sunce, more i ljubav - Sara Jovanović nikad srećnija

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial) on Oct 29, 2020 at 2:47am PDT

Rođendansku fotografiju, koja ima energiju starog holivuda podelila je uz opis "Veliko rođendansko raspoloženje", a mnogi će se složiti da na istim izgleda glamurozno, ekstravagantno i poput svetskih zvezda.

Sara Jovanović rođendan je obeležila upravo u stilu godine koja je iza nje. Njen hit, koji je obeležio karantin "Kaži mi" osvojio je srca publike. Šou koji radi sa drugaricom Dunjom Jovanić jedan je od najgledanijih, a na emotivnom planu srećnija je nego ikada i uživa u emotivnoj vezi sa Milkom Babićem.

Pročitajte: Sara Jovanović otkrila zašto još uvek ne razmišlja o udaji

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial) on Sep 13, 2020 at 3:19am PDT

- Imam mnoge strahove. Recimo, strah me je da nisam dovoljno dobro iskoristila svoje vreme, da sam mogla još mnogo toga da uradim - ispričala je jednom prilikom Sara za "Blic".

Mi joj želimo da u narednoj godini svoje vreme ispuni kao do sad, pravim stvarima, velikim uspesima, ludim avanturama i širokim osmesima.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs