Otac ju je tukao i branio vezu s Hrvatom: Devojčica sa slike zbog životnog pakla htela da skoči sa 26. sprata, da li je prepoznajete?

Otac ju je tukao i branio vezu s Hrvatom: Devojčica sa slike zbog životnog pakla htela da skoči sa 26. sprata, da li je prepoznajete?

Autor: | 04/04/2023

0

Nekad i sad fotografije privlače pažnju javnosti

Kad bismo mogli da se vratimo u prošlost, šta bismo poručili mlađoj verziji sebe? To se zapitala jedna uspešna žena čije ime zna ceo svet, naročito onaj sportski.

„Rekla bih sebi: nikad ne dozvoli nikome da te sruši, da ti kaže da nešto ne možeš da uradiš, da te ne poštuje, da učini da se osetiš manje vrednom. Glavu gore, veruj u sebe. Nikad ne odustaj, uvek se bori. Ne dopusti nikom da ugasi tvoje svetlo, da ti oduzme glas. Jača si nego što misliš. Ti možeš sve. Budi dobra prema sebi. Voli sebe“, napisala je nekadašnja teniska zvezda pored svoje fotografije iz detinjstva koju je objavila na Instagramu.

Pročitajte: Očarala nas je u filmu Lajanje na zvezde, a danas... Nataša Tapušković posle mnogo vremena u javnosti, ovako sada izgleda FOTO

Instagram

 

„Sada ću da zalepim ovo na frižider i ogledalo u kupatilu kako bih svakog dana sebe podsećala koliko vredim i da oni koji su pokušavali da me slome nisu uspeli u tome. Da su me napravili ovakvom kakva sam danas, nesalomiva i neustrašiva. Jača nego ikad“, dodala je Jelena Dokić.

Pročitajte: Jelena Dokić u suzama, posle 11 godina njeno srce je slomljeno - Počivaj u miru, moj lepi dečače

Getty images

 

Australijska teniserka srpskog porekla, koja je poslednjih godina i lajfkouč, sve je to istakla, neke reči i velikim slovima, ispod slike devojčice koja je delovala zabrinuto i uplašeno u trenutku kada je portret nastao, davnih dana dok je sa porodicom živela u Hrvatskoj. U međuvremenu je Jelena Dokić prošla trnovit put... Danas je odlučnija, hrabrija, i, kako sama kaže, jača nego ikad.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin