Niko nije znao: Marina Visković operisala tumor

Niko nije znao: Marina Visković operisala tumor

Autor: | 23/10/2020

0

Marina Visković operisala tumor - vest je koju prenose svi domaći mediji. Pevačica je operisala tumor dojke, a o zdravstvenim problemima uopšte nije pričala, pa je javnost prilično u šoku. Pevačica je pre nekoliko dana imala operacioni zahvat, a reč je o odstranjivanju beningnog tumora na dojci. Zahvat je uspešno obavljen, ali Marina je još uvek malaksala od anestetika kojom su joj ublažavani bolovi od operacije.

Pročitajte: Marina Visković - Kritikuju me što ne rađam decu, a ja mislim da sam još uvek mlada

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marina Viskovic-VISCOZA✨ (@marina_viskovic_official) дана 6. Окт 2020. у 3:06 PDT

Da je hirurški sve dobro prošlo, pokazuje i to što će Marina za koji dan pojaviti na unapred zakaznom nastupu, prenosi "Ekskluzivno". Vedra i uvek dobro raspložena, Marina je otkrila i kako se oseća.

- Hvala vam što brinete, sve je prošlo u najboljem redu. Ooravljam se i čekam nastupe. Sve je kako treba - rekla je Marina za "Informer".

Pročitajte: Marina Visković potpuno iskrena - Bivšeg ću uvek voleti!

Pre samo nekoliko dana Marina je raspoloženo odgovarala na zanimljivna pitanja novinara, a jedno od njih odnosilo se i na majčinstvo. Pevačica ni u jednom trenutku nije nagovestila da se suočava sa zdravstvenim problemom i da će ići na operaciju. Na pitanje kada će se ostvariti u ulozi majke ona je kroz osmeh odgovorila:

- Roditelji se stalno žale: „Čuvamo pse umesto unučića“, ali ja stvarno mislim da sam još mlada. Imam 32 godine i smatram da su se vremena promenila. Osećam se sjajno u svojoj koži. Ne žalim što se još uvek nisam ostvarila u najlepšoj životnoj ulozi. Obožavam decu i mislim da ću biti sjajna majka, ali nikada nisam žalila što se to nije desilo ranije. Mislim da će sve doći kada za to bude vreme.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram

Pročitajte još