Sinovi Nebojše Glogovca oduševili, Gavrilo i Miloš učinili su to u znak sećanja na pokojnog oca FOTO

Sinovi Nebojše Glogovca oduševili, Gavrilo i Miloš učinili su to u znak sećanja na pokojnog oca FOTO

Autor: | 03/04/2023

0

Sinovi Nebojše Glogovca raznežili javnost gestom

Dvadeset godina posle premijere filma „Munje“ stigao je nastavak priče pod nazivom „Munje: Opet!“. Većina glumaca iz prvog dela ponovila je uloge po kojima ih publika i danas pamti, ali, nažalost, neki više nisu sa nama. Među njima je i Nebojša Glogovac koga se rado sećamo po liku Pandura.

Pročitajte: Otac Nebojše Glogovca otvorio dušu - Na grobu mog sina ne stoji krst, a morao bi...

printscreen youtube

 

Nebojša je preminuo 2018. godine, posle borbe sa teškom bolešću, a iza njega su ostali naslednici – sinovi Miloš i Gavrilo, kao i ćerka Sunčica, koje je dobio u dva braka.

Stariji, Gavrilo, rođen je 1999. godine i ne voli da se previše eksponira u medijima, dok je dve godine mlađi Miloš odlučio da krene očevim profesionalnim putem. Upisao je Fakultet dramskih umetnosti, ali se odlučio za režiju.

Pročitajte: Mlađi je krenuo očevim stopama, a stariji živi daleko od očiju javnosti - Kako danas izgledaju sinovi Nebojše Glogovca?

Facebook

 

Nebojša mi generalno nedostaje, ali moram priznati da smo, kako godine prolaze, više povezani. Ne umem to da objasnim. Ima ga u jednoj sceni, a u filmu se pojavljuju oba njegova sina ‒ otkrio je Sergej Trifunović još pre nego što su „Munje: Opet!“ stigle u bioskop.

Pročitajte: Izgledala je kao princeza, ali tuga se osećala u vazduhu - Ovo je jedina fotografija sa venčanja Milice i Nebojše Glogovca

ATA Images

 

Ceo film je, inače, posvećen voljenom Glogiju, koji je pred kamerama dobio dostojnu zamenu.

‒ U filmu se pojavljuju dvojica sinova preminulog glumca, Gavrilo i Miloš, i to nema veze sa publikom, već sa nama koji smo voleli Glogovca, pa i njegovu porodicu. To što smo slikali njegove sinove, ali ne i ćerku jer je suviše mala, naša je lična stvar. Gavrilo i Miloš želeli su da budu deo svega ovoga i oni su nas zvali s ciljem da nam se pridruže ‒ ispričao je reditelj Raša Andrić.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images