Ljuba Stanković više nije klinac: Vratio se na scenu potpuno neprepoznatljiv i ludo zaljubljen FOTO

Ljuba Stanković više nije klinac: Vratio se na scenu potpuno neprepoznatljiv i ludo zaljubljen FOTO

Autor: | 03/04/2023

0

Ljuba Stanković je sa samo šest godina očarao publiku, žiri takmičenja „Pinkove zvezdice“, ali i novinare, sa kojima je razgovarao bez ustručavanja.

Posle pet godina medijskog zatišja vratio se na scenu sa pesmom „Zemlja“, koju je snimio u saradnji sa Milošem Roganovićem.

‒ Zaplakao sam kad sam čuo reči i odmah sam poželeo da to otpevam. Pesma šalje veliku poruku svetu da ne ratuje i da zemlja plače jer svuda oko nas gore šume, umiru ptice, zagađenje je ‒ kaže za hellomagazin.rs Ljuba, koji je sa 11 godina prilično zreo.

Pročitajte: Očarao nas je u Pinkovim zvezdicama, sad ga ne biste poznali - Ovako danas izgleda Ljuba Stanković FOTO

Promo

 

Na pitanje da li se seća takmičenja u kome je pobedio odgovara:

 Tada sam bio mali, ali to nikada neću zaboraviti. Da nije bilo „Pinkovih zvezdica“, ja danas ne bih bio ovde.

U međuvremenu je, sa sestrom Marinom, održao brojne koncerte širom Evrope. Kako nam je rekao njegov tata Boban, na stadionu u Frankfurtu pevali su pred 20.000 ljudi, uoči koncerta Gorana Bregovića. Obišli su Italiju, Nemačku i brojne zemlje. Roditelji uvek putuju sa njima, budući da Marina ima 17, a Ljuba 11 godina.

‒ Pazimo na njih ‒ kaže Boban Stanković i ističe da nastoje da deca imaju lepo detinjstvo, ali da je muzika njihova najveća ljubav koju ne žele da im uskrate.

‒ Za Ljubu su uvek govorili da je čudo od deteta, i verovatno je tako jer dnevno vežba tek petnaestak minuta. U svakom slučaju, ima vremena i za igru sa drugarima, a pre svega za učenje. Od učiteljice smo čuli da i u školi stalno peva, a svi zajedno uživaju u njegovom glasu i bodre ga da ide napred. Najveća mu je želja da postane svetski poznat pevač i čvrsto se drži tog puta.

Pročitajte: Zablistala i nestala - Cveta Majtanović promenila lični opis, zvezda Idola danas izgleda ovako FOTO

Promo

 

Pohvale za emociju koju je pokazao u pesmi „Zemlja“ stigle su i od Severine, sa kojom je Ljuba ostao u kontaktu i posle gostovanja u njenoj pesmi „Tutorial“.

‒ Čujemo se preko telefona, često razgovaramo, a možda ćemo opet zajedno nešto snimiti.

U vreme kada smo ga upoznali Ljuba je imao devojku po imenu Katarina, ali ona više nije aktuelna.

‒ Jeste, bio sam zaljubljen u Katarinu i ona u mene, ali baš smo bili mali, nismo naročito znali šta je veza. Sad imam drugu devojku. Ne, nije iz škole, nego iz moje ulice ‒ otkrio nam je Ljuba Stanković.

Promo

 

 

Komentari (0)

Loading
hellmagazin.rs Promo

Slične Vesti