Od nje je nasledila visinu, lepotu i stil: Evo zašto su sinoć svi gledali u majku Marije Kilibarde FOTO

Od nje je nasledila visinu, lepotu i stil: Evo zašto su sinoć svi gledali u majku Marije Kilibarde FOTO

Autor: | 29/03/2023

0

Majka Marije Kilibarde oduševila prefinjenim izgledom

Marija Kilibarda često posećuje glamurozna gradska dešavanja, a sinoć smo je videli i u pozorištu. Na premijeru predstave „Otac“, u režiji Paola Mađelija prema drami francuskog pisca Florijana Zelera, koja je održana u Ateljeu 212, povela je najlepše društvo.

Pročitajte: Marija Kilibarda blista pored Baneta Vučelića - On zbog ljubavi doneo važnu odluku, ona otkrila detalje venčanja FOTO

Luka Šarac

 
 

Naime, zgodna voditeljka u foaje kultnog beogradskog teatra ušetala je sa – majkom. Prava dama, konstatovali su mnogi kada su ugledali gospođu Žanetu, a ubrzo im je bilo jasno i od koga je Marija nasledila visinu, lepotu, harizmu, stil, a i pozitivnu energiju. Čak su i stajlinge uskladile, a obe su odabrale crno-sivu kombinaciju.

Pročitajte: Učinili su to bez najave u manastiru Ćelije - Marija Kilibarda i Bane Vučelić zajedno pred Bogom

ATA Images

 

Mama je privukla veliku pažnju kada je popularna voditeljka i autorka emisije „Sve u svemu“ prošle godine na Instagramu objavila njenu fotografiju sa psom. Naime, Žaneta i njen ljubimac imali su džempere u identičnoj, žutoj boji, i bili su preslatki, što su dokazali brojni komentari ispod posta.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Boško Karanović

Slične Vesti