Ujela ga za srce! Ovaj poznati pevač godinama nije pričao sa Draganom Mirković, a sada...

Ujela ga za srce! Ovaj poznati pevač godinama nije pričao sa Draganom Mirković, a sada...

Autor: | 28/03/2023

0

Dragana Mirković godinama nije razgovarala sa Miletom Kitićem

Prvo su se mnogo voleli, pa onda godinama nisu razgovarali, a sada su ponovo zajedno.

Iako zvuči kao lajt-motiv nekog ljubavnog vikend-romana, reč je o poslovnom odnosu dve folk zvezde: Mileta Kitića i Dragane Mirković.

Njih dvoje su, davnih dana, sa kolegama iz „Južnog vetra“ pevali širom regiona i uživali ogromnu popularnost. Privatno su negovali veliko prijateljstvo i jedno o drugom govorili biranim rečima. A onda su 2009. godine prekinuli svaki kontakt.

Pročitajte: Najlepša u Kasidolu - Pogledajte kako izgleda kuća na dva sprata koju je Dragana Mirković sagradila roditeljima FOTO

ATA Images

 

Na pitanje kako je do toga došlo svako se držao svoje priče. Jedino što se preklapalo u obe verzije bila je činjenica da je Mile Kitić održao koncert u beogradskoj „Areni“ i da Dragana nije došla.

− Nemam ja ništa protiv Dragane. Ona ima strašnu karijeru bez ijedne mrlje. Ima finu familiju i baš je ostvarena žena. To što se desilo među nama je privatna stvar, a vezano je za koncert u Beogradu koji mi je otkazala. Prvo je rekla da će biti gost, a onda da ne može. Na kraju je zabranila Kemalu i Šemsi da dođu, tako da se cela koncepcija mog koncerta raspala i tu sam se malo naljutio – pričao je Mile.

Pročitajte: 200 kvadrata na 50 metara od mora - Zavirite u luksuzni dupleks Mileta Kitića i Marte Savić u Dominikani FOTO

Ata Images

 

Dragana je uzvratila saopštenjem u kome je istakla da ju je Mile pitao da li bi njena DM sat televizija mogla da ga medijski podrži, što je ona prihvatila bez ikakvog interesa.

− Mile je tada mog supruga Tonija i mene pozvao da dođemo i rekao da će nam ostaviti mesta u loži, a ja sam mu odgovorila da zbog privatnih obaveza ne mogu da dođem. Nije ni bilo govora o tome da nastupim, ni kao solista, ni kao deo nekadašnjeg „Južnog vetra“. Morao je da ima u vidu da ja nisam u komšiluku, već da živim u Beču.

− Odlučila sam da reagujem zbog mojih fanova i da sutra ne bi bilo spekulacija zašto nisam došla tamo gde me nisu ni zvali – poručila je tada Dragana i dodala da je neprijatno iznenađena odlukom starijeg kolege da za koncert iskoristi slogan zajedničke pesme „Jači nego ikad“, a da je prethodno ne pita za saglasnost.

Pročitajte: Sve sam dobila u životu osim jednog... Dragana Mirković otkrila bolnu ranu o TREĆEM DETETU

ATA images

 

− Ona je mene ujela za srce nekoliko puta i to joj nikada neću zaboraviti. Nije samo koncert u pitanju. Želim joj sve najbolje, ali ne bih voleo da imam nikakav kontakt sa njom. Za mene ne postoji – pričao je Mile Kitić do pre godinu-dve. A onda se, opet, preko noći sve promenilo.

Ata Images

 

„Još jedno divno druženje“, napisala je Dragana Mirković pored fotografije sa Miletom Kitićem posle nedavno održanog zajedničkog koncerta.

instgaram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram