Posle smrti muža postala je socijalni slučaj: Ovako danas živi Luisova udovica, deca su baš porasla FOTO

Posle smrti muža postala je socijalni slučaj: Ovako danas živi Luisova udovica, deca su baš porasla FOTO

Autor: | 27/03/2023

0

Luisova žena sama podiže troje dece

U julu će biti dvanaest godina otkako je u saobraćajnoj nesreći kod Feketića nastradao Ljubiša Stojanović Luis. Iza omiljenog muzičara ostalo je šestoro dece: sa prvom suprugom imao je sina Miodraga, sa drugom Marka i Maju – koji su nastavili njegovim putem, dok je sa nevenčanom suprugom Silvanom Stojnić dobio Andreja, Sergeja i Elu Mitu.

U trenutku kada su ostali bez oca dečaci su imali osam i šest godina, a devojčica samo dve i po, i praktično ga se i ne seća.

Pročitajte: Ja sam Petra Divac i ja sam usvojena - Anina i Vladova ćerka više ne želi da ćuti - Na svojoj koži sam osetila probleme...

Arhiva Hello!

 

Dok je Luis bio živ Silvana je radila kao kreativni direktor njegovog studija, da bi 2008. godine otvorila vrtić. A onda je sve krenulo nizbrdo. Ubrzo pošto je postala udovica javno je istupila i priznala da nema od čega da prehrani porodicu.

− Ostala sam sa troje dece, bez redovnih prihoda, u kreditima, dugovima, troškovima održavanja domaćinstva i sa svim osnovnim životnim potrebama. Tada mi je život izbio dah. Trebalo mi je izvesno vreme da shvatim kako sam postala socijalni slučaj – pričala je Silvana, koja zbog poreskog duga na Luisovo ime nije mogla da dobije porodičnu penziju.

Pročitajte: Ljubomorno je čuva samo za sebe - Ova lepotica je supruga Marka Luisa, upoznali su se još kao deca FOTO

Arhiva Hello!

 

− Odobren mi je dečji dodatak na godinu dana u iznosu od deset hiljada dinara mesečno za troje dece – iznela je tada poražavajući podatak, a godinama kasnije, kada je uspela da stane na noge, otkrila je kako je preživela taj period.

− Slala mi je sestra, kuma, roditelji koliko su mogli, kako naiđem negde na nekog poznatog daju mi novac za decu. I ja sam, faktički, od toga živela. Uopšte ne znam kako sam preživela. Moji su mi slali luk, slaninu, prašak za veš.

Pročitajte: Njoj je otpevao pesmu Dudo, a onda im se porodica RASPALA - Evo kako danas izgleda fatalna Dubravka, prva Luisova supruga! FOTO

Facebook

 

Fotografije na Silvaninom Fejsbuk profilu svedoče da su njena i Luisova deca već velika i da im se vratio osmeh.

− Nekako sam uspela da izađem iz teške situacije. Kad se okrenem sada, mogu da kažem da je to bio ogroman posao, ali sam uspela da ostanem, opstanem i da porastem zajedno sa svojom decom. Inače, sve troje su završili nižu muzičku školu. Imaju potencijal, ali od njih zavisi u kom će smeru ići. Ja sam tu da ih podržim – jasna je Silvana.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Arhiva Hello!

Slične Vesti