Posle teške nesreće u dom Kristine Radenković stigla najveća radost: Rogan presrećan, Tara se rasplakala FOTO

Posle teške nesreće u dom Kristine Radenković stigla najveća radost: Rogan presrećan, Tara se rasplakala FOTO

Autor: | 23/03/2023

0

Ćerka Kristine Radenković proslavila rođendan

Kristina Radenković proslavom je rođendana svoje mezimice i pokazala koliko je brižna i posvećena majka. Preslatka Tara napunila je 7 godina, a popularna voditeljka dala je sve od sebe da joj izmami osmeh jer, kako se čini, njena devojčica baš i ne voli rođendane.

Pročitajte: Nepregledno imanje sa bazenom - Pogledajte kako izgleda prelepa porodična kuća Kristine Radenković na Fruškoj Gori FOTO

Instagram

 

Ipak, Kristina Radenković nije odustala i sa sinom Roganom Tari je priredila napravila pravu malu bajku.

“Srećan 7. rođendan prop’o! Slavljenica je stigla s puta, vidno neraspoložena, tradicionalno uplakana kad vidi tortu (neko je danas dobro primetio obrazac), ali oprostićemo jer je najbolje dete na svetu! I tata se povukao kad je video gde vodi mini proslava, ali Rogan i ja nismo odustali! Volim te Tara”, napisala je ponosna mama na Instagramu uz fotografije iz porodičnog doma.

Pročitajte: Posle loma obe ruke Kristina sprema ovo... Voditeljka se oglasila, poručila samo jedno!

Instagram

 
 

Ćerka Kristine Radenković je, sasvim sigurno, uz sav trud njene mame uspela da se oraspoloži i uživa u svom danu ispunjenom ljubavlju i pažnjom. Voditeljkini pratioci na Instagramu oduševljeni su fotografijama s proslave, posebno rođendanskom tortom.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin