Sve se nagomilalo... Kristina Radenković više ne krije krizu u braku, suprug Nikola izgubio strpljenje

Sve se nagomilalo... Kristina Radenković više ne krije krizu u braku, suprug Nikola izgubio strpljenje

Autor: | 24/12/2022

0

Kristina Radenković osam godina je u ljubavi sa Nikolom Radojevićem sa kojim ima dvoje dece, ćerku Taru i sina Rogana. Popularna voditeljka nedavno je otvoreno govorila o svojoj porodici i odnosu sa suprugom kojeg je upoznala zahvaljujući izgubljenom psu.

Pročitajte: Prva fotografija trudne Anđelke Prpić! Glumica čeka bebu sa prijateljem bivšeg muža FOTO

Instagram

 
 

- Nikola i ja upoznali smo se slučajno, i to na ulici dok je on tražio izgubljenog psa, a ja šetala svoje dve kuce. Kako sam jako slaba na životinje, dala sam se u akciju da mu pomognem. Kada sam ga tokom traženja srela još jednom, dao mi je svoju vizitkartu, a ostalo je istorija - izjavila je ona pre nekoliko godina – ispričala je svojevremeno.

Pročitajte: Bebi Dol se oprostila od svoje velike ljubavi Masima Savića: Tužna sam, nisam znala da je bolovao...

Kristina je sada otkrila kroz kakve izazove su ona i njen izabranik prošli tokom ove godine, s obzirom na to da je bila prilično angažovana na poslovnom planu.

- Muž mi je, što bi rekli onako kolokvijalno, car. Ova godina je stvarno bila za njega veoma izazovna. Prvo sam radila “Pesmu za Evroviziju”, pa Evroviziju, “Leto u Srbiji”, pa Svetsko prvenstvo, ali stvarno mi je mnogo izlazio u susret. Imali smo jednu malu krizu u novembru kada se sve nagomilalo i on nije mogao ni svoj posao da obavlja, ali smo tada angažovali dadilju. Sada je opet sve u redu. Veliku podršku mi pruža, pogotovo tu logističku da bih ja mogla da se bavim svojim poslom. Kada su on i deca dolazili kući, ja sam išla na “Biser pustinje” i vraćala se kasno uveče – rekla je Kristina Radenković u emisiji “Kec na jedanaest” na K1 televiziji.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti