Ne mogu da progovorim od bolova: Bleda i izmorena, Rada Manojlović završila u bolnici, javnost zabrinuta zbog mučnih fotografija FOTO

Ne mogu da progovorim od bolova: Bleda i izmorena, Rada Manojlović završila u bolnici, javnost zabrinuta zbog mučnih fotografija FOTO

Autor: | 21/03/2023

0

Rada Manojlović u poslednje vreme radi punom parom, što se negativno odrazilo na njeno zdravstveno stanje. Tako je na društvenim mrežama sve češće možemo videti prikačenu na infuziju.

Zgodna pevačica zabrinula je javnost posle objavljivanja uznemirujuće fotografije iz bolnice, ali je podstakla i razne teorije zavera: Šta to Rada ubrizgava i da li uošte zna šta je tečnost žute boje, koja se vidi na slikama?

Pročitajte: Osmeh Rade Manojlović nije uvek bio savršen, ova pevačica joj je održala lekciju - Popravi zube! FOTO

ATA Images

 

‒ Dragi moji, ponovo da vam se javim, opet se bodem u venu. Pišu mi: „Šta ti znaš šta je to žuto u kesi na šta si prikačena.“ Za tako pametno pitanje jedini pametan odgovor je ‒ mokraća. Šta bi drugo bilo ‒ sarkastično je poručila Rada Manojlović.

‒ Ovo crno pored, što će sledeće da mi stavljaju, to je katran. Eto, vidite da znam sve ‒ dodala je pevačica, prevrnula očima i pokrenula lavinu komentara na TikToku i Tviteru.

Pročitajte: Rada Manojlović progovorila o aferi mito u Zvezdama Granda - Zbog Snežane Đurišić moja baka je primljena u Urgentni...

Instagram

 

Podsetimo, Rada je pre nekoliko dana objavila fotografiju iz ambulante, na kojoj je bleda i izmorena. Potvrdila je da joj je pozlilo pred nastup zbog čega je morala da primi infuziju.

„Pre nastupa u Klagenfurtu nisam mogla da progovorim od bolova“, napisala je na Instagramu.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti