Skrivena od pogleda: Pogledajte kako izgleda luksuzna vila Aleksandara Šapića u kojoj živi sa tajanstvenom suprugom i sinovima FOTO

Skrivena od pogleda: Pogledajte kako izgleda luksuzna vila Aleksandara Šapića u kojoj živi sa tajanstvenom suprugom i sinovima FOTO

Autor: | 18/03/2023

0

Kuća Aleksandra Šapića privlači pažnju javnosti

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić, pre nego što je zakoračio u svet politike, dve decenije bavio se vaterpolom na najvišem nivou, pa je svet obišao „uzduž i popreko“. U sportsku penziju otišao je 2009. godine, nešto kasnije se i oženio, a sa suprugom Milicom i sinovima Fedorom i Maksimom skućio se u stanu na Bežanijskoj kosi. 

Pročitajte: Dom Aleksandra Šapića će vas oduševiti, jedan detalj u dnevnom boravku ostavlja bez daha, prelepo FOTO

Instagram

 

Pre nekoliko godina gradonačelnik se sa porodicom se preselio u vilu od 150 kvadrata, ali nije otišao iz starog kraja. Kuća Aleksandra Šapića na Bežanijskoj kosi opasana je visokim betonskim zidom, a u dvorište se može ući samo kroz masivnu crnu kapiju. 

Pročitajte: Dom predsednika Srbije - Ovde živi Aleksandar Vučić FOTO

ATA Images

 

Milica, koja se ranije bavila modelingom, i Aleksandar Šapić venčali su se 2015, posle tri godine veze. 

‒ Volim ga jer je to što jeste i jako sam ponosna zbog toga ko je bio i ko je danas. Nadam se da ćemo potrajati do kraja života, u ovom ludom vremenu ‒ poručila je Milica u izjavi za Blic neposredno posle venčanja.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mirko Tabašević