Rodila mu je tri sina i zabila nož u leđa! Ovo je bivša žena Ramba Amadeusa koja danas živi sa njegovim kumom FOTO

Rodila mu je tri sina i zabila nož u leđa! Ovo je bivša žena Ramba Amadeusa koja danas živi sa njegovim kumom FOTO

Autor: | 15/03/2023

0

Bivša žena Ramba Amadeusa je fatalna Karin

Medijsku scenu Srbije ustalasala je vest da je crnogorska televizijska producentkinja Lejla Kašić optužila Ramba Amadeusa za seksualno uznemiravanje koje se, navodno, dogodilo tokom snimanja emisije „Dnevnica“.

Popularni muzičar nije se odazivao na pozive novinara, ali je zato na Fejsbuk profilu izneo svoje viđenje čitavog slučaja, o kome ćemo sigurno još slušati.

Pročitajte: Rambo Amadeus optužen za zlostavljanje, crnogorska producentkinja sve priznala

ATA Images

 
 
 

Nemili događaj iznova je bacio svetlo na privatni život Antonija Pušića, kako glasi pravo ime ovog multitalentovanog umetnika, koji se dva puta ženio.

Sa prvom suprugom Biljanom Milojević, profesorkom psihologije, proveo je tri godine. Ubrzo potom upoznao je studentkinju nemačkog jezika Karin, koja mu je parirala po energiji i ekscentričnosti. Venčali su se i dobili tri sina: Iliju, Petra i Marka Antonija.

Pročitajte: Oglasio se Rambo Amadeus - Žao mi je što sam izgubio živce i dodirnuo...

HELLO! arhiva

 

Karin i Rambo razveli su se 2009, posle više od deset godina braka, ali je javnost za taj podatak saznala znatno kasnije, kada su sami obelodanili tu informaciju.

‒ Žena i ja smo se sudski razveli, ali smo se odmah, tri-četiri dana posle razvoda, pomirili. Od tada živimo u vanbračnoj zajednici, tako da su naš razlaz, pa ekspresno pomirenje, ostali daleko od šire javnosti ‒ otkrio je muzičar u jednom intervjuu 2011. godine.

Pročitajte: Rambo Amadeus nakon što je pobedio opaku bolest - Ne mogu da se radujem punim srcem...

Instagram

 

Vanbračna veza, kao ni brak, nisu opstali, pa je svako krenuo svojim putem. Poslednjih pet godina bivša žena Ramba Amadeusa živi sa beogradskim zlatarom Lazarom Žarkovićem, koji je udovac. Njih dvoje su se poznavali pre nego što su otpočeli vezu jer Antonije i Lazar bili su dugogodišnji prijatelji, pa i kumovi.

Pročitajte: Porodični pakao, teška depresija i nemaština - Ovo je prva supruga legendarnog Moke Slavnića koja 25 godina živi užas

ATA Images

 

Emotivni par, kažu upućeni, živi na relaciji Beograd‒Belgija, zajednička strast im je vožnja motorima, a imućni biznismen u javnosti je poznat i kao otac Super Cvete, koja se ove godine našla među učesnicima rijalitija Zadruga.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Arhiva HELLO!