Razveo se Boško Janković: Fudbaler pokazao novu izabranicu, a evo šta je uradila Dijana

Razveo se Boško Janković: Fudbaler pokazao novu izabranicu, a evo šta je uradila Dijana

Autor: | 04/11/2020

0

Boško i Dijana Janković rešili su da krenu svako svojim putem. Naime, fudbaler i njegova supruga stavili su tačku na svoj brak pre dve godine. Glavni nesporazum među partnerima nastao je kada je trebalo da donesu odluku o tome gde će nastaviti svoj život.

Dok je Boško želeo da se vrati u Beograd, Dijana je insistirala da ostanu u Švajcarskoj, gde njihovi sinovi Segej i Julijan pohađaju školu, saznaje "Story".

Dijana nikada nije bila tipična žena fudbalera, a Boško je o njoj govorio samo najlepše, ističući da je izuzetno skromna.

Pročitajte: Boško Janković iskreno - Porodica mi mnogo nedostaje

- Skromnost me je kod nje odmah kupila jer nikada nisam želeo da pored sebe imam tipičnu ženu fudbalera koja rasipa novac i ponaša se kao druge - rekao je Boško u jednom intervjuu pre nekoliko godina.

Boško i Dijana Janković razveli su se, a fudbaler je sada otpočeo romansu sa Jovanom Dukić, koju je nedavno upoznao i sa prijateljima na zajedničkom letovanje. Fotografiju sa novom devojkom podelio je na društvenim mrežama.

Sa druge strane, Dijana je nakon razvoda ugasila profile na svim društvenim mrežama i odlučila da se povuče iz javnog života. Kako nikada nije bila tipična žena fudbalera, ne prija joj javno eksponiranje, pa je dolučila da se sinovima posveti na miru.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Maurizio Lagana/Getty Images via Guliver, ATAImages