Tuga u emisiji, voditeljka nije mogla da zadrži suze: Nataša Aksentijević zaplakala čim je izustila jedno VIDEO

Tuga u emisiji, voditeljka nije mogla da zadrži suze: Nataša Aksentijević zaplakala čim je izustila jedno VIDEO

Autor: | 09/03/2023

0

Voditeljka i glumica Nataša Aksentijević važi za jedno od najomiljenijih TV lice, a svojom harizmom i duhovitošću pleni gde god da se pojavi. 

Poznata dama već nekoliko godina uživa u braku sa Dušanom Aksentijevićem, sa kojim ima ćerke Helenu i Veru, a u medijima retko kada govori o životu iza kamera, osim kada je u pitanju njena borba sa kilogramima o kojoj je rado pričala, podržavajući one koji trpe diskriminaciju zbog izgleda. 

- Zbog svojih kilograma sam nailazila na mnoge diskriminacije. Bilo je dušebrižnika koji žele da ti pomognu, a ustvari samo žele da te unize kako bi sebe uzdigli - ispričala je voditeljka u emisiji na televiziji Blic, a u istoj Nataša je u javnost iznela i privatne detalje koje do sada nismo imali prilike da čujemo od nje.

Pročitajte: Tri meseca kasnije - Nataša Aksentijević smršala dvocifren broj kilograma i sada izgleda ovako

Blic, Printscreen

 

Naime, voditeljka je progovorila o najtežim životnim situacijama u kojima se našla i o velikoj ljubavi koja je ostavila dubok trag u njenoj duši.

- Ono što bog sastavi, čovek ne može da rastavi. Bila sam ostavljena žena, svi oni koji su bili ostavljeni u tako velikim ljubavima znaju da je to čak i fizička bol - rekla je ona, a kako se može videti na snimku emisije koja će biti emitovana u nedelju, Nataša je u jednom trenutku izustila rečeniicu, nakon koje se potpuno slomila i na kraju zaplakala.

- Verujem da je moguće da svojom voljom postavite stvari onakve kakve treba da budu - rekla je ona nakon čega je pustila suze, a sudeći prema komentarima ispod snimka mnogi su se poistovetili i saosećali sa njom.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin